Home + Review| Little Tikes Lil’ Ocean Explorers 3-in-1 Avonturenbaan

Review| Little Tikes Lil’ Ocean Explorers 3-in-1 Avonturenbaan

Little Tikes, welke moeder kent het niet? Voor Milan hadden we het nodige van Little Tikes in huis en we geven het ook nog weleens cadeau op een verjaardag van een kleintje. Milan is inmiddels te groot voor dit speelgoed, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we het niet kunnen testen! Er zijn immers genoeg kinderen in onze omgeving die graag met ons willen testen. En vooruit, Milan neemt zijn taak als zoon van een mama blogger ook heel serieus en test toch nog lekker mee 😉

De Lil’ Ocean Explorers 3-in-1 Avonturenbaan komt uit de nieuwe collectie van Little Tikes (Ocean Explorers) en bevat verschillend groot en klein speelgoed. De avonturenbaan is lekker groot, maar dat belooft ook wat voor het speelplezier.

Even beginnen bij het begin, want wat is de 3-in-1 avonturenbaan nu precies?

Je kunt het zien als een soort parcours waar je kindje lekker onderdoor kan kruipen, maar ook rondom de baan is meer dan genoeg te zien en te doen. De baan bestaat uit drie ‘speelstations’ (duikboot, onder water en octopus) die je aan elkaar koppelt. Binnen die drie speelstations is dus van alles te beleven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ‘kiekeboe deur’ met een draaiend rad, een zachte overkapping, een vallende bal en talloze knopjes en geluidjes. In totaal zijn er zelfs meer dan 20 geluiden!

Ik vond het nog best een karwei om de baan in elkaar te zetten, maar als hij staat dan heb je ook zeker wat! De kinderen doken er meteen op af en kropen er om de beurt onderdoor.

Het favoriete onderdeel was de octopus, want daar konden ze balletjes in doen die er aan de onderkant weer uit kwamen.

Kijkend naar de leeftijd denk ik dat echt klopt. Als advies wordt 6 tot 36 maanden gegeven en deze baan sluit ook echt aan bij deze leeftijdscategorie. In het begin zal het meer gaan om ontdekken, maar naar mate de kinderen ouder worden en er samen in spelen zal er ook meer een spelelement in komen zoals om de beurt er onderdoor kruipen en zo snel mogelijk de balletjes door de octopus heen laten vallen.

Maar wat is onze conclusie?

De Lil’Oceans Explorers 3-in-1 Avonturenbaan biedt meer dan genoeg uitdaging voor jouw kindje en staat garant voor heel wat uren speelplezier. Daarnaast is hier heel erg goed over nagedacht; zowel de kleuren als de geluiden en alle speelmogelijkheden spreken kinderen aan en zal daarom niet snel vervelen. De baan is uitdagend en vooral ook stimulerend. Verder is hij stevig en kan hij tegen een stootje.

Wij vinden deze dan ook echt een aanrader en zeker het overwegen waard als verjaardagscadeau of voor de feestdagen!

De Little Tikes Lil’ Ocean Explorers 3-in-1 Avonturenbaan kost €79,99 en is onder andere te koop bij Bart Smit. De komende drie weken zul je meer speelgoed uit deze nieuwe collectie voorbij zien komen voor een review. Zo ben je goed voorbereid wanneer je december cadeautjes gaat shoppen! 😉

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 29 oktober 2015 / 17:30

    Dat ziet er erg leuk uit. Wij hebben van de zomer de Little Tikes activiteitentuin gekocht voor Kate (nu 13 maanden). Die is denk ik voor dezelfde leeftijd bedoeld en die hebben we lekker binnen staan, kan ze lekker klimmen en klauteren.