Home + Marisca’s Weekly Woensdag #6

Marisca’s Weekly Woensdag #6

Het maken van een weekly is ontzettend leuk, maar soms denk ik er gewoon niet aan genoeg foto’s te maken en dan schiet hij er bij in, sorry! Toch werd het wel weer eens tijd voor de Weekly Woensdag. Afgelopen week was een drukke, maar ook leuke week. Iedere dag zat helemaal vol en van het weekend kon ik weer lekker opladen, heerlijk!

Zo was het erg druk op de blog, komen er nog meer leuke samenwerkingen aan waarvan ik je wat laat zien, zijn we lekker veel buiten geweest en volgde ik ook een SEO cursus voor mijn werk!

Misschien heb je op social media al wat van de foto’s voorbij zien komen, maar in deze Weekly Woensdag vertel ik je er veel meer over. Kijk je mee?

Ik laat nooit foto’s van mijn werk zien en dat blijft ook zo. Ik vind dat niet professioneel en het staat ook los van mijn blog. Toch moest ik hier even een foto van maken! Mijn collega trakteerde op deze heerlijke romige chocolademelk, met karamel en slagroom van Starbucks. En lekker dat hij was!

Op donderdag had ik een cursus SEO in Utrecht. Een aanrader voor iedereen die ermee te maken heeft en meer de verdieping in wilt. Ik heb deze cursus voor mijn werk gedaan en heel erg veel geleerd. De basis kende ik natuurlijk wel, maar met deze cursus ga je veel meer de verdieping in. Als je deze cursus zelf wilt betalen is het even een investering, maar dat is het dan wel waard. Het was een pittige dag, veel informatie, maar aan het einde van de dag kwam ik toch thuis met het felbegeerde certificaat 🙂

Vrijdag werkte ik de hele dag en heb ik verder geen foto’s gemaakt. Deze leuke broekjes kreeg ik zaterdag binnen van webshop No Sweatpants. Ik mocht voor Milan broekjes uitkiezen voor een review. Milan heeft ze ondertussen allemaal aangehad en we hebben er leuke kledingcombinaties bij bedacht. Wat zijn en staan ze leuk! Komende week volgt er een winactie en kun jij ook een broekje naar keuze winnen!

Het was een heerlijke zaterdag en we zijn ook nog even langs mijn ouders gelopen. Die wonen praktisch aan de overkant. We hoeven alleen deze weg maar over te steken en dan zijn we alweer bijna thuis. Hier liepen we weer naar huis. Milan vond het wel best zo haha.

Je hebt het verslag al kunnen lezen, maar zondag gingen we naar het Kralingse Bos. Het was echt een heerlijke dag. Daarna boodschappen gedaan en thuis nog een hoop dingen gedaan. ’s Avonds waren we kapot, maar zulke zondagen willen we iedere week wel!

Verder nam ik een groot besluit, maar wat dan? Als alles rond is en is geregeld, vertel ik je er alles over…

Patrick werken en Milan naar school, dan kon ik mooi even leren in een stil huis. Over 2,5 week heb ik mijn herexamen en ik moet iedere dag minimaal een uur leren van mijzelf.

Tussen de bedrijven door maakte ik ook nog “even” deze Sinterklaaskrans. Gisteren verscheen de DIY online. Ik vind hem erg goed gelukt en ben er blij mee!

Na schooltijd wilde Milan nog even langs opa en oma en wilde perse tekenen op de grond (ik weet nog steeds niet waarom). Toch werd er getekend in opperste concentratie, want deze tekening was voor Sinterklaas. Ja, het begint nu al 😉

Nu de wintertijd weer is ingegaan is het tijd voor kaarsjes! Als we na het eten de tafel hebben opgeruimd en alles weer netjes is, zet ik de kaarsjes aan. Zo gezellig! Al is het in het echt wel minder donker dan op deze foto hoor.

Dit was de Weekly Woensdag dan alweer! Ik hoop dat je het leuk vond weer even mee te kijken. Hoe was jouw week? Laat het me weten in de comments hieronder.

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *