Home + Ik heb groot nieuws!

Ik heb groot nieuws!

Ik wilde het al eerder vertellen, maar heb toch nog even gewacht totdat ik zeker was van mijn beslissing en daarna tot alles was geregeld. Dat is nu grotendeels het geval dus kan ik mijn grote nieuws met jullie delen. Ik ben niet zwanger, laat ik daar maar mee beginnen 😉 Mijn nieuws is zakelijk en zal voor veel mensen misschien toch wel als een verrassing komen.

Zoals jullie misschien wel weten ben ik op 1 januari 2011 begonnen met mijn webshop QueenC. Deels uit passie en de drang om te gaan ondernemen en deels uit financiële nood omdat we te maken hebben (nog steeds) met dubbele woonlasten. De webshop werd een enorm project waar ik heel erg veel tijd in stak. Dag en nacht was ik ermee bezig. Hoe knullig we ook begonnen, zo mooi werd het daarna binnen de middelen die we hadden.

De bestellingen kwamen binnen en het ging best lekker. Toch merkte ik het laatste jaar dat ik er steeds minder zin in had om eraan te werken. Milan zat inmiddels op school en ook dat brengt de nodige drukte met zich mee. Daarnaast ging deze blog steeds beter lopen, begon ik met mijn HBO opleiding en ik heb ook nog eens een heel leuke baan 20 uur per week. Oh ja, en ik begon ook nog met wat freelance klussen.

Het gekke is dat ik al deze dingen die ik nu noem te danken heb gehad aan de webshop.

En hoewel dit allemaal voortvloeide uit de webshop (zelfs mijn baan als digitale communicatie medewerker), verdween de webshop op de achtergrond. Ik had namelijk geen tijd meer om in te kopen. En voor verkopen eindelijk ook niet meer. Want hoewel ik nauwelijks nog werkte aan de webshop, kwamen er toch nog wel bestellingen binnen druppelen. Fijn zou je denken, maar ik zuchtte dan alleen maar, want het was weer iets wat ik “moest” opschrijven op mijn to do lijstje.

En als het zo voelt heb je je beslissing eigenlijk al gemaakt, dan moet je stoppen. Het kost je dan niet alleen onnodig geld (een webshop is niet gratis), maar ook energie die je liever ergens anders in steekt. En dan neem je uiteindelijk toch een besluit en dat is stoppen.

Niet met ondernemen, maar wel met de webshop.

De naam QueenC is niet meer van mij en is gewijzigd in Marisca Schrijft. Hieronder valt deze blog en alle andere (toekomstige) freelance klussen. Schrijven en content maken in de breedste zin van het woord dus.

De webshop is offline en de naamswijziging bij de KvK is er al door. Verder zijn alle contracten opgezegd en afgerond, dus na deze maand kunnen we het hoofdstuk QueenC sluiten. QueenC wat was je mooi!

Mocht er nog iemand interesse hebben in het beetje voorraad dat er nog is, mail dan even naar info@mariscakenter.nl 😉 Verder is de Facebookpagina van QueenC overgezet naar Mama blogger (helaas niet de url, want die had ik al een keer veranderd), maar ik hoop dat jullie mij erop blijven of gaan volgen.

Dit was mijn nieuws, ik hoop niet dat het tegen viel 😉

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. 5 november 2015 / 21:46

  Moedige, maar verstandige beslissing als ik het zo lees. Het runnen van een webwinkel lijkt volgens mij ook leuker dan dat het is. Zeker als je nog zoveel andere dingen te doen hebt!

 2. 5 november 2015 / 23:43

  Wat een goede beslissing! Ik heb zelf ook in die schoenen gestaan met webwinkel Barbarelle. En toen de knoop was doorgehakt voelde dat best goed. Succes met de nieuwe weg die je nu volledig bent ingeslagen!

 3. 9 november 2015 / 00:05

  Jammer dat.de webshop er nu niet meer is, maar wel een goede beslissing

  Xxx