Home + Review | De luiers van Little Big Change

Review | De luiers van Little Big Change

Eigenlijk ben ik redelijk merkvast als het gaat om luiers. Maar wist je dat een kindje gemiddeld 900 dagen luiers nodig heeft? Dat is lang, helemaal wanneer je je bedenkt dat het ook nog eens gaat om gevoelige huidjes. Dan wil je gewoon luiers waarvan de prijs/kwaliteit verhouding goed is. Dat had ik jarenlang met de luiers van het Kruidvat, maar nadat de samenstelling van die luiers veranderde werd ons enthousiasme minder. Toen mij gevraagd werd om de nieuwe luiers van Little Big Change uit te proberen voor Floris was ik meteen nieuwsgierig. Zouden deze luiers fijn zijn?

De luiers van Little Big Change

Wat maakt de luiers van Little Big Change anders dan bijvoorbeeld de luiers van de drogisterijen? Ze voelen al anders dan. Veel minder “plastic” en veel natuurlijker. Dat was voor ons het eerste dat meteen opviel. Je voelt daarmee namelijk dat de samenstelling anders is en dat kan gevolgen hebben voor de ervaring ermee.

Dit is wat Little Big Change er zelf over zegt:

Dus daarom zijn onze luiers gemaakt met een volledig natuurlijke binnenlaag die tot 12u bescherming biedt. Ze zijn hypoallergeen en dermatologisch getest en bovendien geproduceerd op 100% groene stroom. Om nog maar te zwijgen over het feit dat we niet op dieren testen ;). 
Als je dat in acht neemt zien de luiers er als volgt uit:

De binnenkant is fijn, maar de buitenkant is gaaf!

De luiers zijn niet alleen clean geproduceerd, maar de buitenkant is ook heel clean. Bij Little Big Change zeggen ze dat ze luiers je wat te zeggen hebben. Dat maakt de luiers stoer, het geeft wat om over na te denken én het zegt iets over wat je van je kindje vindt en mee wilt geven. Nu is dat natuurlijk niet het belangrijkste aan luiers, maar het is wel heel erg leuk.

Wat vonden we ervan?

We hebben alle luiers inmiddels uitgebreid getest en het pak is op. We kunnen in alle eerlijkheid zeggen dat we het ontzettend fijne luiers vonden en we er heel erg blij mee waren.

  • Er zijn geen ongelukjes gebeurd met doorlekkende luiers
  • Er is geen sprake geweest van luieruitslag gedurende het gebruik
  • De luiers voelden na een nacht niet zwaar aan

Dit zijn drie punten die iedere ouder vast wel herkent en die misschien wel het meest belangrijk zijn wanneer je luiers aanschaft.

En ja, we vinden de teksten stiekem ook heel erg leuk ☺️

Je kunt de Little Big Change luiers thuis laten bezorgen

Wist je dat je een abonnement af kunt sluiten voor de Little Big Change luiers? Hiervoor betaal je één vast tarief van €49,- per vier weken en je hoeft dan geen verzendkosten te betalen. Wij hebben van de luiers maat 4 nodig, voor dit bedrage ontvangen we dan 161 luiers en dat is inclusief verzendkosten.

Is vier weken te snel? Dan pas je zelf de bezorg frequentie aan. Ook kun je er billendoekjes bij bestellen. Wel zo handig! En wil je liever luierbroekjes? Ook dat is geen probleem hoor, want die hebben ze ook.

Kortom, een handige dienst voor drukke ouders waar je heel fijne en eerlijke luiers voor terugkrijgt.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *