Home + Hebben! De nieuwe feestartikelen van HEMA zijn te leuk!

Hebben! De nieuwe feestartikelen van HEMA zijn te leuk!

Er is één guilty pleasure waar ik niet vanaf wil en dat is mijn liefde voor feestartikelen. Ik ben gek op ballonnen en confetti en in maskers zie ik te gekke uitnodigingen voor een kinderfeestje. Ook vind ik alles leuk voor juffenbedankjes en wanneer ik eigenlijk geen excuus heb om het te kopen, is het uiteraard héél handig voor het maken van flatlay foto’s voor de blog ☺️ Kortom, ik verzin mijn eigen excuses wel haha. HEMA heeft nu een te gekke collectie feestartikelen die ik met jullie moest delen.

Van iedere gelegenheid een feestje maken

Als je mij al een tijdje volgt weet je dat ik graag overal een feestje van maak en dat vervolgens het liefst vastlegt op beeld. Toen de jongens jarig waren liet ik twee grote cijferballonnen vullen met helium en deden we zelf een fotoshoot op een terrein hier vlakbij. Toen Mamablogger de grens van 50.000 unieke bezoekers per maand bereikte, stond ik zelf met een aantal ballonnen voor de camera. Niet omdat ik dat zo leuk vind, maar ik wil die mijlpalen wel vieren en het vastleggen voor later. Ik word er gewoon blij van. Net als van het maken en geven van cadeautjes.

De nieuwe feestartikelen van HEMA

Even terug naar de feestartikelen van HEMA. Er zijn twee nieuwe hoofdthema’s; de ruimte en regenbogen. Binnen deze twee thema’s vind je allerlei versieringen. Van slingers tot rietjes en van folieballonnen tot roltongen. Alles is even leuk!

De borden, bekertjes en servetten zijn perfect tijdens een verjaardag of kinderfeestje. De ballonnen zijn de ideale versiering (én om foto’s mee te maken), maar het zijn de maskers, de roltongen, de hoedjes, de kaarsjes etc. waar je superleuke uitnodigingen mee kunt maken. En wat dacht je van het cadeaupapier? Die kun je gebruiken als ondergrond voor foto’s. De kaarsen bind je bij elkaar met bakkerstouw, een lief kaartje eraan en je hebt een lief berichtje voor die ene vriendin of die juf die zo lief is voor je zoon of dochter.

Cadeaubonnen en geld

Ook kun je een groot aantal van deze items gebruiken om cadeaubonnen en geld mee in te pakken, maar je kunt ze ook gebruiken voor het maken van traktaties.

 

Candy table

Ik bedenk mij net dat je met deze items ook een te gekke candy table kunt maken. Wij hebben bijvoorbeeld een tafelklem die we versieren tijdens de verjaardagen van de jongens. Ik zie wel een combi van de regenboogslinger, de honeycombs space en nog wat ballonnen.

Het is wel duidelijk denk ik. De nieuwe collectie feestartikelen van HEMA is onwijs leuk, vrolijk en je kunt er ontzettend veel leuke dingen mee doen. Ik ben voor dit artikel op geen enkele manier gesponsord door HEMA, maar ben gewoon enthousiast hierover. Ik vind het met recht blijmakers.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Deel op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 24 januari 2020 / 08:50

    Wat een leuke collectie 🙂 Dat ziet er inderdaad allemaal erg feestelijk uit zeg!