Home + Photodiary | Eindelijk zomer en heel veel ijsjes!

Photodiary | Eindelijk zomer en heel veel ijsjes!

Wat snakten we toch naar de zon, maar nu is hij er in volle glorie, klagen we allemaal alweer dat het te warm is (en dat is het stiekem ook wel), maar toch, het is eindelijk zomer! Tijd om lekker buiten te genieten, zo nu en dan de stad in te lopen voor een ijsje (lees: fantastisch ijs met heel bijzondere smaken) en tijd voor gekkigheid zoals een waterbalonnen gevecht.

Ik geniet ervan en merk dat de mensen ook gewoon vrolijker worden van dit weer. En dan hebben we maar ellendige plak nachten, het hoort erbij en i love it! Daarom in deze diary alleen maar de leukste zomerse kiekjes van de afgelopen 1,5 week!

Na het eten lopen we nog even naar David’s Gelato wat echt op vijf minuten loopafstand van ons huis zit. Ze hebben daar de meest bijzondere smaken en de rij is dan ook vaak lang. Toch lopen we er zo nu en dan even heen voor een heerlijk ijsje. Kleine geluksmomentjes!

Even naar de speeltuin en langs de hertjes met Milan. Er zijn kleintjes geboren en die blijf ik maar op de foto zetten. Zo schattig!

Bij het Maritiem Museum waar je eerder deze week al over kon lezen. Wat een fantastisch uitzicht hè?

Gouda heeft sinds kort een stadsstrand. Superleuk, maar uh, hij was gesloten… Niet heel handig en een gemiste kans op een mooie dag.

We waren uitgenodigd in Sealife voor Mamablogger. Er waren pinguïns geboren en die kwamen voor het eerst buiten. Ontzettend leuk, al vind het sowieso erg leuke en grappige beesten. We hebben een leuke middag gehad in Scheveningen!

Iedere zondagmiddag (in de zomermaanden) is er vlakbij ons in het park een gratis concert. Soms van bekende(re) artiesten en soms laat je je verrassen en blijkt het erg leuk te zijn. Milan is lekker aan het spelen in de speeltuin terwijl wij luisteren naar de muziek. Het was erg druk en gezellig en dan voelt het echt als zomer!

Na het park fietsten we nog even naar de stad voor jawel, een lekker ijsje. Proost!

Inmiddels werd het zo warm dat het tijd was voor een waterballonnen gevecht. Milan was bij opa en oma al ondeugend door vanaf het balkon al op de weg te spuiten (nee, geen mensen), maar ’s avonds thuis was het tijd voor waterballonnen. Zo zag mijn broek eruit na zo’n 5 minuten. Het is maar goed dat ik je de rest niet laat zien 😉

We hopen de komende dagen nog meer te genieten van de zomer. En jullie? Hebben jullie ook al van die fijne foto’s?

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 22 juli 2016 / 06:35

    Dat ziet er gezellig uit Marisca! Sea Life lijkt mij ook erg leuk. Wat vreemd dat het stadsstrand gesloten was. Van plakkerige nachten heb ik geen last, want in de caravan is het ’s nachts heerlijk koel. Eerlijk gezegd slaap ik er lekkerder dan thuis. Veel plezier nog!