Home + Photodairy| een heerlijke, zonnige zondag!

Photodairy| een heerlijke, zonnige zondag!

Ik weet niet hoe het met jou zat, maar ik was wel heel erg toe aan wat zon. Zo’n heerlijke zondag, waarbij je de ramen open gooit, de zon naar binnen schijnt (en je dan pas echt goed ziet dat je ook meteen even moet stofzuigen), je net gewassen beddengoed heerlijk ruikt naar wasverzachter en er heel veel moet gebeuren wil jouw humeur nog verpest worden.

Zo’n dag had ik dus gisteren!

Toch zijn we niet naar het strand of de bossen gegaan, nee, wij gingen even winkelen! Ik had een nieuwe broek nodig en wilde daarom even graag naar Rotterdam. Ook wilde ik heel graag even kijken bij de nieuwe kindercollectie van River Island. Gewoon even lekker met zijn drietjes op stap dus.

Al begon ik wel even met een nieuwe lay-out voor de homepage van mijn blog. Ik vind hem leuk geworden en jullie?

Header, mamablogger, hippe, mamablog, Marisca, kenter

Nieuwe header op de homepage!

Eigenlijk hadden we niet zo heel veel nodig en ik was al snel geslaagd voor een broek. Ook de collectie van River Island was echt heel erg leuk, maar ook daar heb ik alleen pet voor M gekocht en een blauw/witte colsjaal met sterren (deze laat ik ook zien in de komende outfitpost van M). Na een bezoekje aan de Primark (wist je dat ze daar ook look-a-like LEGO poppetjes hebben? 5 in een doosje voor maar €1,50! M was helemaal blij.

Primark, Rotterdam, River Island, Marisca, Kenter, mamablogger

Buiten in et zonnetje met zijn nieuwe pet en look-a-like LEGO poppetjes!

Toen we weer naar binnen gingen viel ons ook op een nieuwe fotostudio. Je kon daar dus naar binnen lopen om met je gezin of alleen je kind(eren) foto’s te laten maken. PicturePeople heet het en terwijl wij stonden te kijken naar de prijzen werden we gevraagd of we een foto wilden laten maken voor maar €1. Als ik zou gaan, kreeg je de make-up er ook bij, werden er zo’n 40 foto’s gemaakt en mocht je er één meenemen voor €1 dus. Nu zag ik dat niet zo zitten, maar ik vond het wel leuk om weer een mooie foto van M te laten maken!

M vond het allemaal prima op deze zondag, dus ook de foto’s maken was geen probleem. Het ging redelijk snel, alleen het kiezen van de foto is lastig. Daarom hebben we twee genomen. Eentje kregen we er gratis en de andere hebben we betaald.

fotoshoot, Milan, PicturePeople, Rotterdam, mamablog, verslag, photodiary

In kleermakerszit op de foto

fotoshoot, Milan, PicturePeople, Rotterdam, mamablog, verslag, photodiary

Boos kijken 😉

fotoshoot, Milan, PicturePeople, Rotterdam, mamablog, verslag, photodiary

Eén van de foto’s die we hebben gekozen

Was heel erg leuk om even onverwachts mee te maken! En we gaan zeker nog een keer terug om met zijn drietjes te gaan, want we hebben nog een bon van €1!

fotoshoot, Milan, PicturePeople, Rotterdam, mamablog, verslag, photodiary

Ook deze foto konden we niet weerstaan!

Deze foto mocht wel even groot, want wat is hij gaaf geworden! Niet veel later ging de zonnebril stuk, dus gelukkig hebben we de beelden nog 😉

Daarna lekker naar huis en genieten van een vrije middag. Makkelijk gegeten en daarna voor de buis, Netflix aan en heerlijk ontspannen Modern Family kijken!

Netflix, modern family, Marisca, kenter, mamablogger

Lekker op de bank met Modern Family!

Dit was zeker een heerlijke zondag! Hoe was de jouwe?

Marisca, Kenter, mamablogger

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *