Home + Review| het Albert Heijn moestuintje!

Review| het Albert Heijn moestuintje!

Als je Albert Heijn weer met iets nieuws komt ben ik bij voorbaat al fan. Mini’s? Ik heb ze allemaal, van allebei de keren. Boederijmini’s? Uiteraard! Dit keer geen mini’s, maar wel iets anders leuks: een soort Boer zoekt vrouw kneuterigheid die we eigenlijk allemaal heel leuk vinden, in de vorm van je eigen moestuintje!

En ik geef toe, ik ben fan!

En terwijl ik gisteren weer de weekboodschappen in huis haalde zag ik het kleine moestuintje al staan en ik ben er weer voor gezwicht. Het was mij nog even niet duidelijk hoe het nu precies werkte, maar dat heb ik samen met M uitgezocht.

En hoe werkt het dan precies?

Bij iedere €15 krijg je een ‘moestuin potje’ met daarin een tablet waarmee je aarde maakt, een bordje waar je onder andere op kan schrijven wanneer je deze hebt gezaaid en de zaadjes. Deze potjes zet je in je mini moestuintje die je voor €1,49 koopt. Wij hebben er nu spinazie, dille en rucola in zitten.

Je maakt het tabletje nat en vervolgens wordt dat aarde. Je doet dit in het potje, doet daar de zaadjes bovenop en dekt het daarna af met nog een klein laagje aarde. Zet het potje in je Albert Heijn moestuintje en groeien maar!

Dan is er nog het groei & doe boekje. Ja, en jij dacht dat je er al was 😉 In dit boekje staan heel veel weetjes, dus lekker educatief en kun je ook bijhouden wanneer je de eerste blaadjes zag etc. Het voelt een beetje als het bijhouden van mijlpalen tijdens de zwangerschap, maar dit is eenvoudiger haha.

Nee, om een lang verhaal kort te maken, het is echt heel erg leuk! Zeker voor kinderen en ze leren er echt iets van. Het is ook leuk om op deze manier iets samen met je kind te doen. Ik hou je op de hoogte als we er ook echt iets van kunnen eten!

Marisca, Kenter, mamablogger

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 Reacties

 1. 17 februari 2015 / 09:06

  Dit vind ik dus echt weer een leuke actie van Albert Heijn. Hier kunnen kinderen (en volwassenen waarschijnlijk ook) nog wat van leren dan simpel wat dingen te verzamelen.

 2. 17 februari 2015 / 13:53

  Ik heb zo’n potje gisteren geweigerd bij de Appie. Dacht zoiets als ‘neeeee niet weer zo’n klein Appie dingetje dat onder de banken terechtkomt’ maar nu ik dit lees…ik ben om, neem het volgende keer maar wel mee 😉

 3. 17 februari 2015 / 15:14

  Klinkt goed. Ik vond de reclame met die oma die de kruiden van het moestuintje van haar kleinzoon in het eten heeft gedaan echt briljant.

 4. 17 februari 2015 / 19:16

  Awh, wat schattig, ik had nog niet van de actie gehoord. Jammer genoeg kan ik zoiets niet op het balkon zetten, kat Chuck eet alles op 😉

  • 17 februari 2015 / 19:30

   Haha, nee dan kan het niet. Chuck zou er zelfs ziek van kunnen worden…

 5. Alette
  18 februari 2015 / 16:24

  Behhh deze actie zegt weer genoeg over de vrouwen die het enig vinden …..echt iets voor loesje appelmoes en pamela anders…om

  • 18 februari 2015 / 19:42

   Hoi Alette,

   Je hoeft het natuurlijk niet leuk te vinden hè? Ik ben geen miep moestuin hoor, anders had ik er zelf al wel één gehad in de tuin, maar het gaat erom dat je je kind op deze manier ook iets bij kan brengen op een leuke manier 😉