Home + Persoonlijk | De leukste foto’s van afgelopen week

Persoonlijk | De leukste foto’s van afgelopen week

Sorry, ik heb deze week nog geen fatsoenlijke diary kunnen maken. Ik begon heel voortvarend, maar ik maakte gedurende de werkweek niet zulke leuke foto’s omdat ik druk was met van alles en nog wat. Na een week ziek te zijn geweest, had ik het heel druk op het werk, ik had een flinke achterstand voor Mamablogger en het was hier thuis gewoon heel erg druk. Om jullie toch een beetje mee te nemen heb ik een overzicht gemaakt van de leukste foto’s van afgelopen week. Kijk je gezellig mee? Leuk!

Woensdag

Wat was het toch prachtig weer deze week! Op woensdag was ik vrij, maar ik had ’s morgens nog een belafspraak, moest nog wat werken, boodschappen doen en ik was in huis heel druk met van alles en nog wat. ’s Middags kwam Chantal op visite, maar voor het zo ver was, kon ik nog heel even genieten in de tuin. Dit is zo’n fijn hoekje geworden en ik kan zo genieten van de hommels en de vlinders in de tuin. Heerlijk!

Vrijdag

Afgelopen vrijdag was het tijd voor de jaarlijkse Sterrenslag op mijn werk. Tijdens een sportieve middag, op een voetbalveld in Waddinxveen, strijden alle locaties en onderdelen van de organisatie tegen elkaar. Dit is altijd zo leuk! Ik ben scheidsrechter en maak deze dag zoveel mogelijk foto’s voor op het intranet en de socials. Mijn collega was bij het opbouwen en stuurde deze foto van de bekers. Ik had natuurlijk nog heel veel andere leuke foto’s, maar daar staan mijn collega’s ook op dus kan ik niet delen, maar het was weer zo onwijs leuk en gezellig!

Normaal blijf ik bij Sterrenslag voor de barbecue, maar dit keer ging ik naar huis voor onze eigen barbecue. Mijn ouders kwamen ook eten. De eerste barbecue van dit jaar!

Ook dit was vrijdag. Ik postte deze foto op Instagram en een artikel over mijn ding met zomerkleding, en zag ’s avonds pas hoeveel reacties dit artikel heeft opgeleverd! Zoveel leuke, lieve woorden en heel veel goede tips. Dank jullie wel!

Zaterdag

Vandaag was op zijn zachtst gezegd ‘druk’. We hadden een klein surprisefeestje, nog twee verjaardagen van mijn neefje en nichtje én Milan had twee optredens in de schouwburg. Ik gebruikte de ochtend voor het schrijven van een samenwerking, ramen zemen, stofzuigen, dweilen en heel veel wasjes. Heel strak gepland dus haha. Maar dit was toch wel het hoogtepunt van de dag hoor!

Ik ging met Floris, mijn moeder en haar nicht naar de eerste show in de middag. Pat en opa gingen naar de voorstelling in de avond en gingen eerst naar de verjaardag. Het was allemaal wat lastig plannen omdat we natuurlijk ook nog verjaardagen hadden, maar alles kwam op zijn pootjes terecht. Na afloop van de eerste voorstelling kwam Milan nog even naar de foyer. Floris was zo trots op zijn grote broer.

Daarna sjeesden wij weer door naar de verjaardag van mijn nichtje en neefje die 20 en 22 werden in 2022. Hoe bijzonder is dat?!

Zondag

Vaderdag! De jongens hadden zelf hun cadeaus voor Pat ingepakt en Floris was daar helemaal druk mee, zo lief!

Aan het einde van de ochtend hadden we de ‘rooftop walk‘ in Rotterdam op de planning staan. Op grote hoogte over de Coolsingel lopen is stiekem toch best speciaal. Het was gelukkig droog en het was echt heel erg leuk.

En voor Floris is het pas echt goed als ‘ie eten heeft haha. Milan dook ondertussen met Pat de Dunkin’ Donuts in haha.

Daarna reden we door naar de begraafplaats waar mijn vader ligt en vervolgens reden we naar mijn moeder en (stief)vader. Zijn dochter was er ook met haar twee kinderen. We hebben er gegeten en ’s avonds was het tijd om op de bank te ploffen. Het was weer een enerverend weekje haha.

Hoe was jullie week en hoe vonden jullie dit overzicht met de leukste foto’s? Klets mee in de comments hieronder of op de socials van Mamablogger.

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *