Home + Deze kledingmusthaves kunnen niet ontbreken in de kasten van de jongens

Deze kledingmusthaves kunnen niet ontbreken in de kasten van de jongens

Als ik naar foto’s kijk van enkele jaren geleden dan zie ik dat ik wat betreft kledingstijl van de jongens niet eens zoveel ben veranderd. Ik zweer bij de skinnyjeans met toffe sneakers eronder en een toffe, wat ruimvallende, sweater erop bijvoorbeeld. Eigenlijk draagt Floris dezelfde stijl als Milan destijds. Wat kinderkleding betreft zijn we dus behoorlijk honkvast haha. Ook zijn er ieder seizoen weer kledingitems die steevast in de kasten van de jongens hangen (of liggen). Welke kledingmusthaves dat zijn lees je hieronder.

1. Goede jeans

Als basis zijn goede jeans wat mij betreft echt onmisbaar. Inmiddels weten we wel welke merken en modellen goed passen bij de jongens. Ik ben nog altijd een groot fan van goede skinny’s. Die blijven leuk!

2. Witte t-shirts

Deze pak ik bijna dagelijks uit de kast, want ik vind de halzen van veel truien te wijd en dat vind ik niet zo mooi. Daarom dragen de jongens bijna altijd een wit shirt eronder. Behalve als het te warm is natuurlijk.

3. Vesten

Juist wanneer je niet zo goed weet wat ze moeten dragen omdat het ’s morgens te fris is en ’s middags weer warm, is een vestje ideaal. Voor Floris zweer ik bij te gekke badstof vesten (en die staan nog zo schattig!?) en voor Milan wat stoerdere vesten. Maar waar je ook voor gaat, ze zijn heel handig!

4. Goed zittende shirts

Onder een vest heb je natuurlijk wel een paar goed zittende shirts nodig. Vooral shirtjes met streepjes zijn bij mij favoriet al heeft Milan natuurlijk een eigen smaak. Ook hierbij let ik wel op de hals, want hier doe je natuurlijk niet nog een wit shirt onder.

5. Goede sweaters

Een paar stoere sweaters in goede kleuren zijn wat mij betreft ook onmisbaar. Op wat warmere dagen kunnen ze deze ook als een jas dragen. Bij Dailymonkeys.nl vind je bijvoorbeeld supergave sweaters voor jongens. Onder andere van de merken Little Indians (mooie kleuren) en Lötie Kids (uniseks, heel gaaf!).

6. Een spijkerjasje

Die vind ik voor mijzelf zelfs nog een musthave dus kan echt niet ontbreken in dit overzicht van kledingmusthaves voor kinderen. Ieder seizoen hangt er wel een spijkerjasje in de kasten van de jongens. Voor Milan heb ik er ooit nog één bewerkt met allemaal gave patches. Dat was toen helemaal hip. Dat jasje droeg hij toen hij een jaar of vijf was. We hebben deze nog steeds.

7. Een bodywarmer

Je denkt er misschien niet meteen aan als ik het heb over kledingmusthaves, maar ik koop ieder jaar bodywarmers. De afgelopen weken werden ze hier bijna dagelijks gedragen. Ideaal in het voorjaar en de vroege herfst.

8. Een mooi zittende joggingbroek

Een skinnyjeans is leuk, maar een mooi zittende joggingbroek is minstens zo onmisbaar. Het zit niet alleen heel lekker als ze spelen, maar is ook ideaal voor bijvoorbeeld een lange autorit of een dagje weg.

9. Een gilet

Ik ben een groot fan van giletjes. Van jeansstof of van wol, het maakt mij niet uit, maar ik vind dat ze een outfit soms net dat beetje extra geven. Bijvoorbeeld op een t-shirt.

10. Sokken!

Ook dit klinkt gek als je het hebt over kledingsmusthaves, maar goede sokken kunnen een outfit helemaal maken. Zo vind ik stoere sportsokken helemaal leuk over een skinnyjeans als het kouder is, maar ook onder een korte broek. En bij sneakers natuurlijk ook gewoon goede sneakersokken.

Welke kledingmusthaves vind jij onmisbaar voor kinderen? Klets mee in de comments hieronder.

liefs

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *