Home + Lifestyle | Mijn ding met zomerkleding….

Lifestyle | Mijn ding met zomerkleding….

Al van jongs af aan heb ik een hekel aan zomerkleding. Of nou ja, een hekel… Ik vind zomerkleding gewoon minder leuk en het staat mij minder leuk. Dagen zoals deze waarop het heel warm wordt, vind ik dan ook verschrikkelijk wat betreft kleding. Ik vind het heerlijk dat de zon schijnt en wordt er heel blij van, maar vanmorgen stond ik dan ook een half uur voor de kast te wikken en te wegen wat ik aan zou trekken vandaag…

Mijn benen

Mijn grootste struikelblok zijn mijn benen. Waar mijn armen in no time bruin worden is dat met mijn benen zeker niet het geval en ze zijn al zo massaal… 😉

Het is geen geheim dat ik niet de dunste benen heb en dat hoeft ook helemaal niet. Heel dun past niet bij mij, maar het mag wel wat minder. Mijn knieën en enkels vind ik echter het meest lelijk. Beiden simpelweg veel te dik. Mijn enkels zijn overigens altijd een ding geweest, ook toen ik zoveel was afgevallen.

Zomerkleding vermijden

En dus vermijd ik kortere rokken en jurken en draag ik het liefst maxi rokken of gewoon broeken. De afgelopen weken heb ik een paar supermooie broeken van &Co Woman gekocht. Die zijn van gravelstof en zitten heerlijk luchtig. Maar ja, die zijn zwart en donkerblauw. Ook niet echt heel leuk als het zonnig en warm is. Althans, wat mij betreft kan zwart altijd haha, maar het mag natuurlijk wel wat fleuriger op zulke dagen.

Maar goed, vandaag hebben we een sportdag op het werk en ben ik vanmiddag scheidsrechter op het voetbalveld. Superleuk én bloedheet. En dus stond ik vanmorgen vroeg een half uur voor mijn kast te wikken en te wegen, want wat zou ik aantrekken? Uiteindelijk koos ik een lichtgrijze jeans met een luchtig tuniekje, maar dat was het ook niet. Ik vond het niet zo’n leuke combi en vooral ook een beetje suf. Uiteindelijk koos ik net voor deze jurk en vroeg ik Milan snel een foto te maken. En weer kan ik alleen maar kijken naar mijn enkels…

De jurk zelf zit overigens heerlijk en is superleuk, maar wel wijd bij de buik. Dat wordt ook een beetje massaal en ik overweeg nog een leuk spijkergilet er overheen te dragen al is dat natuurlijk wel weer warm.

Van mij mag het iets koeler worden haha. Dan kan ik weer gewoon mijn spijkerbroeken en gravelbroeken aan haha.

Vinden jullie zomerkleding ook zo’n ding of juist helemaal niet. En heb je nog tips wat betreft leuke zomerkleding en fijne, luchtige broeken, dan houd ik mij van harte aanbevolen.

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Christine
  17 juni 2022 / 09:26

  O, ik vind deze jurk je zo fantastisch staan, Marisca!
  Al die stof bij de buik zie ik helemaal niet, dus ik zou dat giletje lekker thuis laten en je daar niet druk om maken!! Een jurk is voor mij ook een uitkomst met dit weer en dan wel het liefst met een kort (fiets)broekje eronder, dan voelt het pas echt comfortabel op dit soort plakdagen.. succes op het veld vandaag!

 2. Bianca
  17 juni 2022 / 16:22

  Ik ben juist dol op deze temperaturen. Heerlijk jurkjes en rokjes aan.
  Wat betreft jou outfit….. die staat je goed geniet ervan!