Home + Bijna 12 jaar getrouwd, zo gaan we dat vieren!

Bijna 12 jaar getrouwd, zo gaan we dat vieren!

In juli zijn we 12 jaar getrouwd. De tijd vliegt, alle clichés zijn inderdaad waar. En wat hebben we een hoop meegemaakt met elkaar. Veel daarvan heb ik niet gedeeld, maar het was lang niet altijd makkelijk. Zeker de periode waarin we dubbele woonlasten hadden niet. Gelukkig waren wij altijd een stabiele factor en dat zie ik niet zo 1, 2, 3 veranderen. We hebben het gewoon leuk en goed samen. Ieder jaar vieren we onze trouwdag, maar dit jaar net een beetje extra. Wat we gaan doen vertel ik jullie hieronder.

12 jaar getrouwd, zo gaan we dat vieren

Afgelopen jaar had Patrick een weekendje weg geregeld voor ons tweeën. Dit was de allereerste keer in 11 jaar dat we samen weggingen. Ik moest even aan het idee wennen, maar we hebben een heerlijk weekend gehad met als kerst op de taart de koersrit die Pat had geregeld. Dat was zo gaaf! We gingen maar een nachtje, maar het was echt heel erg leuk.

Inmiddels zijn we een jaar verder en heeft hij weer een nachtje weg geregeld. We gaan naar hetzelfde hotel als vorig jaar: de Cantharel. Dit is ons favoriete hotel. We komen hier al heel wat jaren en het is nooit tegen gevallen. De kamers zijn heerlijk, de sfeer is goed en de omgeving is prachtig. Zeker met mooi weer is het er goed toeven. Al heeft ieder seizoen wel zijn charme. We weten dus dat het goed is en gaan er daarom graag heen.

Tijdens zo’n weekend kunnen we even helemaal ontspannen en praten we veel. Over de kinderen, maar ook over werk bijvoorbeeld. In ieder geval kunnen we kletsen zonder onderbroken te worden of op onze woorden te moeten letten.

Thuis gezellig maken

Kijk, het is natuurlijk niet de enige avond in het jaar dat we samen zijn. De kinderen zijn ook weleens uit logeren en dan halen we lekkere dingen in huis, steken we de kaarsen aan (lange leve het najaar!) en kijken we samen een film. Ondertussen kletsen we ook over van alles en nog wat en het klinkt heel cheesy, maar op zulke avonden tellen we ook onze zegeningen, want dit hopen we nog heel lang te kunnen doen.

Je hoeft natuurlijk ook geen weekend weg om het thuis gezellig te maken samen, je hebt immers niet veel nodig daarvoor. Het zijn juist de doodnormale avonden die je zo gezellig kunt maken. Ook dat zijn mooie herinneringen.

Organiseren jullie weleens een date night thuis of gaan jullie ook weleens samen een nachtje weg? Klets mee in de comments hieronder of op de socials van Mamablogger.

liefs

 

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. Christine
  21 juni 2022 / 07:10

  Alvast van harte!! Leuk ook dat Patrick dit geregeld heeft ?
  Vandaag is het 10 jaar geleden dat Jonathan in Giethoorn tijdens een romantische picknick op een eilandje waar we naar toe waren gevaren een aanzoek deed.. het eerste weekend van juli gaan de kids een nachtje logeren bij opa en oma en hopen wij een dagje weg te gaan naar Hilversum, daar liggen veel herinneringen uit onze verkeringstijd toen ik er op kamers was. We hebben nog even overwogen er zelf ook een nachtje weg van te maken maar gaan uiteindelijk in ons eigen bedje slapen.. dus dat wordt ook een date night, kijk er nu al naar uit!!

  • Marisca
   Auteur
   21 juni 2022 / 07:25

   Gefeliciteerd en dat is een mooi vooruitzicht. Geniet ervan!

 2. Stephanie
  21 juni 2022 / 10:32

  Leuk vooruitzicht! Alvast van harte gefeliciteerd!
  Wij zijn in oktober een weekend met z’n 2en weggeweest, omdat man en ik 12,5 jaar getrouwd waren toen. 2 nachtjes in een hotel, geregeld door mijn ouders en schoonouders. Zoon mocht bij m’n ouders logeren. Heb er echt van genoten 🙂
  Maar ook af en toe in een vakantie of weekend gaat zoon wel eens logeren en hebben we een avondje date night thuis of gaan spontaan uit eten ofzo, heerlijk!

  PS: Dankzij jouw artikel van een tijd geleden over het Hup hotel hebben we onlangs een nachtje daar gelogeerd (dit keer wel met zoon erbij haha) en dat was echt mega leuk! Bedankt voor de tip dus nog!!