Home + De leukste gepersonaliseerde baby- en kinderproducten

De leukste gepersonaliseerde baby- en kinderproducten

Persoonlijke cadeautjes zijn de leukste cadeautjes. Zo kreeg Milan bijvoorbeeld toen hij net geboren was een handdoek met zijn naam erop. Superleuk en heel erg lief. Toen er iemand in onze omgeving zwanger was, maakten we zelf een rompertje met een leuke tekst. Nu maakten we deze zelf met van dat papier dat je erop kunt strijken, dus het was meer een persoonlijke felicitatie dan een cadeautje om te dragen, maar ik ben van mening dat dat juist laat zien dat je er moeite voor hebt gedaan.

Milan is nu zes, maar ook voor hem is het nog steeds erg leuk (en handig!) om iets te shoppen waar zijn naam op staat. Denk aan een gave rugtas of een petje.

Nu kom ik echt niet verder dan dat ene rompertje van toen, maar gelukkig kunnen we deze persoonlijke spulletjes wel naar wens laten maken. Magic Kids Design is bijvoorbeeld zo’n webshop.

Magic Kids Design 

De webshop bestaat nog niet zo lang, maar begin dit jaar besloot Sabrina haar droom achterna te gaan en haar eigen webshop te starten in gepersonaliseerde baby- en kinderproducten. Het blijft dan niet alleen bij slabbetjes en mutsjes, maar ook rompertjes, petjes, rugtassen, gymtassen, traktaties etc. behoren tot de mogelijkheden.

Wat ik zelf dan eigenlijk zo leuk vind aan dit soort cadeautjes? Ze zijn uniek. Er is niemand die dat ene item heeft met die tekst erop en dat lettertype. Daarnaast is het speciaal voor jou gemaakt en dat maakt het juist zo bijzonder. Iemand heeft de moeite gedaan iets voor jou te verzinnen en is dat met idee aan de slag gegaan.

Verder vind ik het fijn dat je bij een kleine webshop als Magic Kids Design persoonlijke aandacht krijgt en al jouw ideeën en/of wensen bespreekbaar zijn. Bij een grote drukkerij duurt het vaak langer voor je een reactie krijgt of moet je veel stuks in één keer afnemen om korting te krijgen. Hier is dat gelukkig niet nodig!

Kortom, ik zou je zeker deze webshop aanraden. Niet alleen voor (kraam)cadeautjes, maar wat dacht je van petjes of tasjes met naam? Niet alleen handig voor de zomervakantie, maar ook voor in het nieuwe schooljaar!

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *