Home + Wij zijn vandaag 7 jaar getrouwd!

Wij zijn vandaag 7 jaar getrouwd!

Maandag 12 juli 2010… Inmiddels alweer zeven jaar geleden, maar het voelt veel korter. Onze trouwdag! Ik zeg weleens dat dat de leukste dag was van mijn leven en de geboorte van Milan de mooiste en zo voelt dat nog steeds. Ik heb weleens vaker verteld over onze bruiloft. We zijn namelijk getrouwd voor ongeveer €700,- Ik heb hier zelfs weleens een interview over gegeven voor een landelijke krant. Sterker nog, de blogpost hierover wordt dagelijks nog veel gelezen.

We hebben de afgelopen jaren heel wat meegemaakt. Van intens geluk na de geboorte van Milan (en straks na de geboorte van onze tweede zoon) tot enorm verdriet na het verlies van dierbaren en heel veel pech. Maar wat we ook mee maakten, één ding stond als een huis en dat zijn wij. Patrick en ik zijn gewoon een heel goed team.

Het geheim van een goed huwelijk?

Er wordt weleens geschreven over het geheim van een goed huwelijk en dan worden er allerlei tips gegeven. Ik ben daar wat nuchter in, want ik denk dat hét geheim niet bestaat. Wij hebben het na 14 jaar gewoon nog steeds heel leuk samen. We kunnen elkaar alles zeggen, we staan achter elkaar en zijn gewoon eerlijk. Dat is denk ik het allerbelangrijkste. En natuurlijk hebben we weleens ruzie of vindt Patrick mij een enorme zeur (en soms ook terecht), maar we blijven er niet lang in hangen. Sterker nog, we kunnen er daarna wel weer om lachen.

Verder ondernemen we veel leuke dingen met zijn drietjes (en straks met zijn viertjes), doen we niet aan ‘date nights’ en vinden we het heerlijk om ’s avonds samen op de bank een serie te kijken. Misschien zijn we wel heel saai haha.

We weten nooit wat de toekomst ons brengt, maar ondertussen zijn we toch al 14 jaar samen waarvan we er alweer zeven jaar getrouwd zijn. Volgens mij is dat op onze leeftijden (31 en 35) best bijzonder. Deze jaren pakken ze ons niet meer af, op naar de volgende zeven!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Reacties

 1. Manon
  12 juli 2017 / 07:37

  ♡Gefeliciteerd met jullie trouwdag♡

 2. Stephanie
  12 juli 2017 / 15:17

  Van harte met jullie trouwdag!
  Mooi om te lezen. Hier ook al lang samen en herkenbaar wat je schrijft ook, dat HET geheim niet bestaat.

 3. Ciska
  12 juli 2017 / 20:32

  Jullie zijn een top team