Home + Outfit of the week by Kids Department!

Outfit of the week by Kids Department!

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben mijn hoofd al aan het breken over wat ik Milan aantrek tijdens de Kerst. Zoals ik je al vertelde zijn wij dit jaar in een hotel en we eten daar ook. Dan wil je toch dat het netjes is, maar het is een kleuter van vijf en die kleden we ook niet twee keer per dag om. Daar heeft hij helemaal geen zin in. Het moet daarom lekker zitten voor de hele dag én ook nog wel wat netjes zijn.

Brenda van Kids Department stelde een outfit of the week samen voor stoere jongens en ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik vind dit dus ook prima kunnen voor de Kerst!

Combineer de broek met mooie laarsjes en je hebt een heel stoere en comfy outfit voor jouw mannetje!

Merk: Scotch Shrunk

Gilet: €59,95
Blouse: €59,95
Broek: €65,95
Beanie: €29,95

Dit is echt een outfit of the week in de stijl van Milan en ik ben fan! Ben jij er al over uit wat de kinderen aan krijgen met Kerst? En wat zijn voor jou belangrijke voorwaarden? Moet het netjes zijn of mag het ook lekker draagbaar zijn én iets zijn wat ze na de Kerst ook nog kunnen dragen?

Laat het me weten in de comments hieronder!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. Marie Louise
    8 december 2015 / 15:45

    Vind het leuk, alleen de (jogging)broek wat minder. Snap dat het lekker moet zitten, maar die broek is meer iets voor de dag na het kerstdiner met zn alleen op de bank kerstfilms kijken ?