Home + Favo folderaanbiedingen #6

Favo folderaanbiedingen #6

Nu de kerstkoorts echt begint in Nederland komen vandaag ook de nieuwe folders uit met veel te veel leuke kerstaanbiedingen. Ik heb ze al ingezien en mijn favo folderaanbiedingen weer voor je geselecteerd. Zo ben ik een enorme fan van de foute kersttruien. Ik liet ze een aantal weken geleden al zien in deze rubriek van de Action, maar een echt leuke voor kinderen kon ik niet vinden. Tot nu dan, want ik heb ze gevonden hoor!

Ook zag ik voor de meisjes een te schattig rokje voor maar een paar euro en uiteraard vergeet ik de moeders ook niet. Ik werd voor het eerst in weken weer écht blij van de aanbiedingen. Ik zag zoveel leuks dat ik echt weer moest kiezen.

Het mag duidelijk zijn, ik ben enthousiast en ik hoop jij ook!

Ik houd van kaarsjes en waxinelichtjes en zet ze het liefst overal neer. De windlichten zijn hier in huis dan ook niet aan te slepen haha. Maar nu zag ik bij Xenos deze theelichthouders (bovenaan) en ik vind deze zo leuk! Combineer er meerderen op een grote houten schijf en je hebt al een heel gezellig sfeertje.

Ik spit altijd de folder van Wibra even door in de hoop dat ze ook eens iets leuks hebben voor jongetjes, maar als ik heel eerlijk ben vind ik dat vaak nog wel tegenvallen. Voor meisjes zie ik dan wel vaak iets leuks en in deze favo folderaanbiedingen wilde ik jullie echt het tule rokje laten zien. Ik denk dat de lichtgroene ook wel heel erg leuk zal zijn en voor die €4,99 kun je echt geen miskoop doen denk ik. Ook leuk voor het kerstdiner op school!

Ik check tegenwoordig ook de folder van Pipoos, want daar vind je echt heel gave spullen voor DIY’s. Deze houten diamanten vind ik het hele jaar door wel gaaf en zouden ook heel leuk staan in een kinderkamer.

Ja, wat moet ik hiervan zeggen. Er is namelijk niets op deze pagina dat ik niet leuk vind. Zelf twijfel ik nog heel erg over wat ik aan zal trekken tijdens de Kerst, maar ik vind dit rokje ook wel heel erg tof. Wat vinden jullie ervan?

Of zal ik toch gaan voor die foute kersttrui van HEMA? Een heel erg hoog Bridget Jones gehalte, maar zó ontzettend tof! Mijn buurvrouw vertelde me gisteren dat ze vorig jaar rond de Kerst in Londen was en daar liep iedereen met zo’n trui. Doen we dit jaar mee? Ik wil er voor Milan zeker nog wel eentje 😉

Dit waren mijn favo folderaanbiedingen en ik ben helemaal in kerstsfeer. Wat vond je ervan? Laat het me weten in de comments hieronder.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. 8 december 2015 / 07:21

  Leuk! Ik vind de folders in deze tijd altijd zo leuk om door te spitten. Al die leuke spulletjes. De kersttruien zijn erg leuk. Ik weet alleen nog niet of ik ze aan zou schaffen.

 2. Reb
  8 december 2015 / 09:06

  Ik wil ook zo’n trui!!!!

 3. 8 december 2015 / 14:27

  Leuke spulletjes. Ik zag de rok vanmorgen in de folder en vond hem ook supertof gelijk. Ik denk dat ik hem wel wil halen 🙂

 4. Marie Louise
  8 december 2015 / 15:49

  Haha heb de rode trui voor boris gehaald en de rok voor mezelf! Las de blog nu pas☺