Home + Onze vakantie bucketlist als alles weer zou mogen!

Onze vakantie bucketlist als alles weer zou mogen!

Eigenlijk was ik nooit een enorme vakantieganger. Deels door mijn heimwee en deels omdat ik ook niet zo om vakanties gaf. De laatste jaren realiseer ik mij dat ik onszelf behoorlijk tekort heb gedaan, want onze wereld werd wel heel klein. Nu hoef ik nog steeds niet ergens te gaan backpacken, maar er staan zeker nog wat vakanties en tripjes op onze bucketlist. Voorlopig kunnen we nog geen vakanties afstrepen van onze bucketlist, maar als het weer kan gaan we er zeker een begin mee maken! Dit is onze vakantie bucketlist!

Het noorderlicht

ik zou zo graag een keer het noorderlicht in het echt willen zien! Het lijkt mij echt magisch en dat zou ik zo graag mee willen maken met mijn gezin. Het is zo’n bijzonder natuurverschijnsel. Heel bijzonder lijkt mij dat.

Kerstshoppen in Londen

Dat hadden we eigenlijk in 2020 willen doen, maar toen kon het natuurlijk niet. We wilden toen een weekendje naar Londen om ons helemaal onder te dompelen in de kerstsfeer met alle mooie etalages en prachtig verlichte straten. Je bent er zo en het leek ons fantastisch om daar eens de kerstinkopen te doen. Wie weet dit jaar en anders het jaar erop.

Naar Toscane op zomervakantie

In 2009 zijn Patrick en ik op vakantie geweest naar Toscane en wat was het er mooi! Ik heb er destijds veel te weinig van genoten vanwege mijn heimwee en was dan ook blij toen we weer naar huis gingen. Achteraf heb ik daar zo’n spijt van, want het was er prachtig en dat waardeerde ik echt te weinig. Daarom zouden we heel graag nog een keer terug willen met de kinderen. Speciaal voor de kinderen willen we dan een te gekke camping boeken zoals de Norcenni girasole club. Groot, heel veel te doen voor de kinderen en veel leeftijdsgenootjes om mee te spelen. Vanuit hier kunnen we dan veel mooie plaatsen bezoeken. Hier gaan we ons wel vermaken, veel meer dan ruim 11 jaar geleden!

New York

Dit is vooral een droom van mij, ik wil zo graag een keer naar New York. Ik zou zo graag die sfeer willen proeven en mij echt in een film of serie wanen. Alle bezienswaardigheden bezoeken, naar Central Park, lekker eten en shoppen. Geen idee of ik een illusie armer thuis kom, maar ik wil daar echt een keertje heen. Het liefst wel als Floris wat ouder is, dan kan hij het zich later ook herinneren.

Denemarken

We wilden heel graag een keer naar Denemarken en afgelopen jaar zou het zo ver zijn, maar ging het uiteraard niet door. Het was niet anders en we hebben een heerlijke vakantie gehad in Limburg, maar we baalden wel een beetje. We dachten het toen nog vooruit te schuiven naar dit jaar, maar ook dat is onzeker en we hebben het er al een beetje over gehad. Patrick blijft liever nog even in Nederland en dat snap ik wel. We schuiven Denemarken dus nog een jaar vooruit. We zouden immers ook naar Legoland gaan en we weten niet of dat straks wel kan en verstandig is. We willen er wel optimaal van genieten dus slaan we dit jaar nog even over.

Dit is onze vakantie bucketlist waar we nog wel even mee vooruit kunnen. Hebben jullie nog goede ideeën om toe te voegen?

liefs
Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Reacties

 1. Debby
  7 januari 2021 / 17:01

  Leuke bucketlist! Noorderlicht en Denemarken staan ook nog op m’n lijst :). New York ook maar liefst als onderdeel van een road trip en of die er van gaat komen ik betwijfel het haha.

  Kerst in Londen stelde ik me altijd veel van voor maar toen ik er een jaar of 7 geleden een week voor kerst was viel t mij tegen. Ik hoop dat het inmiddels sfeervoller aangekleed is en lees er graag over terug op je blog als het zover is!

 2. Nancy
  8 januari 2021 / 17:44

  Hele fijne bucketlist! Een cruise maken misschien ook toevoegen aan je lijstje? Net als Azie, zo mooi, goedkoop en rustgevend.

 3. Joyce
  11 januari 2021 / 09:17

  Op die camping in Toscane ben ik vroeger ook geweest! Super groot en mooi. Je hebt daar boven de camping zwembaden en onderop de camping ook. Mooie restaurantjes en vlakbij bekende steden. Helaas kan ik me niet alles meer herinneren. Wel dat we op een plek stonden met de tent zonder schaduw:s (vlakbij de bovenste zwembaden). Dat was laat naar je bed en er super vroeg weer uitgebrand worden door de zon :S. Dit zal na 12 jaar vast wel anders zijn. In iedergeval leuk vooruitzicht!!

  • Joyce
   11 januari 2021 / 09:18

   22 jaar bedoel ik.

  • Marisca
   Auteur
   17 januari 2021 / 21:38

   Wat leuk om te horen en dat je het nog herkent! Ik hoop zo dat we van de zomer nog een beetje kunnen genieten!