Home + Nog meer toffe woonaccessoires van Zeeman!

Nog meer toffe woonaccessoires van Zeeman!

Ja hoor, net wanneer ik een blogpost heb geschreven over de gave nieuwe woonaccessoires van Zeeman, zie ik dat ze alweer nieuwe binnen hebben… Ik merk aan de bezoekersaantallen dat deze ontzettend populair zijn en dat is ook niet zo gek. Waarom zouden we nog heel veel geld uitgeven aan bepaalde accessoires als onze smaak ook weer zo snel verandert? Ik merk het zelf ook; een jaar geleden hadden we een heel landelijk interieur. Nu gaan we steeds meer richting een industrieel interieur aangevuld met unieke vintage items.

Dit geldt ook voor de kinderkamers hoewel deze wat meer neutraal zijn omdat ook zij opgroeien en we dan niet om de paar jaar alles helemaal om hoeven te gooien.

Steeds meer mensen kiezen hiervoor. Ze wisselen goedkope items af met wat duurdere items en creëren zo hun thuis. En waarom zou je als ouders perse heel dure items kopen? Ik heb het gezien met Milan toen hij kleiner was. Er stond een heel dure pot in de vensterbank, ik keek twee tellen niet, hoorde een harde klap en die dure pot lag in 1000 stukjes op de grond. Milan stond er triomfantelijk naar te kijken en ik mompelde maar dat scherven geluk brengen. Daar lag mijn dure pot…

Het zette me wel aan het denken, gaan we echt nog heel uitgeven aan woonaccessoires of is de kans groter dat ik volgen seizoen weer eens iets anders wil? Ik denk vooral dat laatste, uitzonderingen daargelaten. En daarom heb ik bij Zeeman weer veel foto’s gemaakt van nog meer leuke budget woonaccessoires.

Zwart/witte woonaccessoires van Zeeman

Vorige week liet ik de ronde vloerkleden en poefjes zien, maar nu zijn er ook gewone vloerkleden, ronde kussentjes en placemats. Het vloerkleed kost €5,99, de kussentjes €3,99 en de placemats €1,99. Verder zijn er nu ook lightboxen voor een tientje!

Ik zag echter  nog veel meer leuks: Wat dacht je van de twee bovenste mandjes? Voor het opbergen van kleine spulletjes, speelgoed of zet er een plantje in. Voor twee mandjes betaal je €5,99. Ook het wandrekje is heel gaaf. Je ziet deze vaker, maar niet zo vaak in deze vorm. Deze kost €3,99. Wat vind je van de twee, kleine industriële ladekastjes? Handig op een bureau! Deze kost €8,99! Tot slot de gestippelde kistjes. Ze zijn van metaal, maat als ik heel eerlijk ben weet ik niet zo goed wat het zijn. Patrick vond het een hippe broodtrommel, maar ik zie ze ook wel op een bureau staan of zou hem zelfs nog wel kunnen gebruiken om de sleutels in te doen. Ik vond ze in ieder geval heel schattig! Deze kosten trouwens ook €8,99.

Beige woonaccessoires van Zeeman

En zoals je ziet zijn een aantal van deze accessoires ook verkrijgbaar in het beige.

Ik krijg op social media veel vragen over bij welke filialen dit te koop is, maar ik weet het helaas niet. Hier in Gouda centrum is het wel te koop, maar ik heb geen samenwerking met Zeeman dus ik weet het echt niet, sorry!

Ik hoop in ieder geval dat jullie ook deze tips kunnen waarderen.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties