Home + Nieuwe woon musthaves van Zeeman!

Nieuwe woon musthaves van Zeeman!

Zodra ik leuke koopjes tegenkom maak ik er foto’s van en deel ik ze met jullie. Of dat nu gaat om kinderkleding of woonaccessoires, het maakt allemaal niets uit. Als ik jullie ermee kan inspireren vind ik het leuk en deel ik het  dus graag.

Een tijdje terug schreef ik over de zwart/witte strand spulletjes van Zeeman en over de ronde vloerkleden van Zeeman. Vooral die laatste was zó leuk! Beide blogs werden goed ontvangen en afgelopen weekend hoorde ik dat Zeeman alweer wat leuke woonaccessoires binnen had gekregen. Nieuwe collectie dus!

Ook nu heeft Zeeman weer ronde vloerkleden. Ronde kokoskleden en ook weer zwart/witte, maar dan wel een stukje goedkoper! Waren de eerste zwart/witte kleden nog €19,99, nu zijn ze €12,99! Daarnaast zijn ze er niet alleen in zwart/wit, maar ook in het beide. Om het plaatje compleet te maken hebben ze er nu ook ronde poefjes bij in dezelfde kleur! Kijk je mee?

Allereerst zie je hier de ronde kokosmatten. De diameter van deze matten/kleden is 80 cm en ze kosten €9,99! Ik vind de zwarte ontzettend gaaf en dit is bijvoorbeeld een ideale maat voor op de slaapkamer en/of kinderkamer. Daarnaast zijn ze ook heel gaaf voor onder een overkapping in de tuin bijvoorbeeld.

Hierboven zie je dus de zwart/witte vloerkleden en de nieuwe variant in het beige met wit. Hiervan is de diameter 150 cm en ze kosten €12,99. Geel geld!

Tot slot mijn favoriet: de poefjes! Milan gebruikt beneden vaak de poef om aan de salontafel te zitten. Dit is een prima maat voor op zijn kamer als hij daar aan het spelen is. Beneden zou hij niet passen bij andere dingen, maar anders had ik hem beneden gelaten. Deze kost maar €4,99. Daar kun je geen miskoop van doen!

Ik hoop dat er nog meer gave woonaccessoires binnenkomen, maar als ze er zijn zal ik er weer over schrijven.

Wat vinden jullie hiervan? Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 Reacties

 1. nina
  31 juli 2017 / 11:23

  Leuk! Is dit tekoop bij iedere zeeman?

 2. yasmina
  31 juli 2017 / 12:48

  heeft de zeeman gouda deze?

 3. Anne
  31 juli 2017 / 15:15

  Erg leuk! Jammer dat niet elke zeeman ze heeft 🙁

 4. Marjolein
  1 augustus 2017 / 21:16

  Waar kan k vinden welke zeeman ze heeft want ben al bij twee filialen geweest