Home + Nog 100 dagen tot Kerst | Mijn Kerst bucketlist en dit kun je verwachten op Mamablogger

Nog 100 dagen tot Kerst | Mijn Kerst bucketlist en dit kun je verwachten op Mamablogger

Nog 100 dagen en dan is het alweer Kerst! Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb er echt onwijs veel zin in en hoop dat we eindelijk weer eens een Kerst als vanouds kunnen vieren. En aangezien ik de kerstgekkie van onze familie ben, kon het natuurlijk niet anders dan dat ik vanaf vandaag begin met kerstblogs. Wat je dan precies kan verwachten de komende periode (Sinterklaas komt tenslotte ook nog) en hoe mijn eigen kerst bucketlist er uitziet, lees je allemaal hieronder. Nog maar 100 dagen!

Mijn kerst bucketlist

Zo ziet mijn kerst bucketlist van dit jaar eruit en zoals je kunt zien, kan ik al wat wegstrepen. Afgelopen zaterdag heb ik een prachtige, oude notenkraker gekocht in een winkel die helaas weggaat en waar je veel kerstversiering nu voor de helft kunt kopen. Ook hebben we met de jongens al kersthangers van Vondels gekocht (de kroket, bitterbal en kaassouflé) en heb ik al een boek gelezen over Kerst. Je ziet, we zijn er dit jaar vroeg bij ?. Inmiddels hebben we ook al wat dagen gepland waarop we naar een kerstshow of kerstmarkt willen, want onze weekenden lopen al behoorlijk vol de komende periode.

Uiteraard ga ik weer cheesy kerstfilms kijken en maak ik natuurlijk een nieuwe tafelklem vol kitscherige kersthangers. Fouter dan bijna niet, maar op en top Kerst is het wel. Net als mijn collectie notenkrakers, die horen daar natuurlijk ook bij. Waar ik het meest op hoop is dat we weer weg kunnen met Kerst en die tijd wil ik alleen maar genieten met elkaar. Laten we hopen dat het dit jaar allemaal weer kan.

Dit kun je op Mamablogger verwachten voor en tijdens de Kerst

Wat je ook ziet staan op de bucketlist is het schrijven van veel kerstblogs. Ik heb een tijdje terug al een hele blogplanning gemaakt minstens 100 ideeën tot het einde van het jaar. Hier zitten heel veel leuke kerstblogs bij en vanaf komende week komen die al online in de rubriek Kerst onder de noemer ‘Christmas Countdown 2022’. Tegelijkertijd ga ik ook schrijven over de verjaardagen van de jongens, Sinterklaas en waarschijnlijk nog een enkele Halloween blog. Nu zou ik dat kunnen doseren, maar dat doe ik niet. Het zijn gewoon feestelijke maanden en dat ga je teruglezen op Mamablogger. Ik zal zorgen dat de hoeveelheid in balans is en natuurlijk komen er nog heel veel andere onderwerpen voorbij. En mocht je nu nog geen behoefte hebben aan Kerst, dan kun je de artikelen later gewoon hier teruglezen. Net als de kerstblogs van de afgelopen jaren.

Zijn er nog Kerst of Sinterklaas gerelateerde onderwerpen die jij graag terug wil lezen op Mamablogger? Laat mij dit dan weten in de comments hieronder, op de socials of per mail via info@mariscakenter.nl.

Ik heb in ieder geval heel veel zin in die komende 100 dagen!

liefs

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Liesbeth
    16 september 2022 / 17:43

    Hoi Marisca, ja een extra fijne tijd de komende maanden. Ik kijk zelf ook best veel kerstfilms… zalig, verstand op nul en genieten.
    Ik ben heel benieuwd naar je “lijst” met kerstboeken. Zelf heb ik er nog maar 1 gelezen.. de Christmas shopaholic , ook echt een aanrader ( daarna heb ik de ganse reeks van shopaholic gelezen.. zo ontspannend).