Home + Diary | Ziek, plannen in het water gevallen en The Streamers!

Diary | Ziek, plannen in het water gevallen en The Streamers!

Afgelopen week was een gekke week. Ik zou een volle woensdag hebben met heel veel afspraken. Zo zou ik helpen met een uitje van Floris’ klas en daarna zou de Telegraaf komen voor korte video opnames over budget uitjes. Helaas viel dit in het water omdat ik ziek werd. Hoe de rest van de week verliep, lees je in de volle diary hieronder.

Maandag

Wederom een drukke dag op kantoor, maar vanmiddag mag ik naar mijn oude stekkie voor een afspraak. Altijd fijn om hier te zijn. Heb hier toch acht jaar gewerkt.

Na het eten de boel weer even aan kant maken door te stofzuigen en te dweilen. Milan had een vriendje te spelen, dus ik doe het boven ook meteen maar even.

 

Twijfel even of ik deze voor Patrick zal bestellen, alvast voor de feestdagen. Maar ik vind ze te prijzig met alle kosten die nog gaan komen. Ondanks dat zijn ze wel heel erg gaaf!

Dinsdag

Goedemorgen! Ik maak weer scrambled pancakes van banaan en maak een wrap voor de lunch op kantoor. Een goed begin van deze onwijs drukke dag.

Ik maak overdag geen foto’s meer, behalve deze, want Floris geeft een vriendje te spelen en ze zijn lekker aan het rommelen met het Paw Patrol speelgoed. Ik werk in de middag thuis dus kan ze mooi in de gaten houden terwijl zij spelen.

Woensdag

Ik werd vannacht wakker omdat ik niet lekker was. Ik ging naar beneden en niet veel later was ik volop aan het overgeven (sorry als je nu aan je ontbijt zit ☺️). Ik voel me echt belabberd en omdat mijn zus corona heeft besluit ik ook even een testje te doen. Die is gelukkig negatief, maar ik ben nog steeds hartstikke beroerd. Er zit niet anders op dan alle afspraken van vandaag af te zeggen en mijn werk over te dragen.

Maar ik zou meegaan met een uitje van Floris’s klas en daar baal ik nog het meest van, want hij vond het juist zo leuk dat ik mee zou gaan. Ik vraag of opa mee kan en wil in mijn plaats en dat wil hij gelukkig. Floris blij en ik opgelucht.

Ik zeg de Telegraaf af, moet de biosdate met Chantal afzeggen en ik had nog iemand die iets op kwam halen via Marktplaats. Ik vraag aan diegene of ze het op een andere dag op wil halen, maar dat wil ze liever niet. Ik stel voor het dan onder het bankje op de oprit te leggen achter onze auto. Vanaf de straat zie je dat niet. Ik leg het neer en kruip mijn bed weer in. Ze haalde het snel daarna op en was er blij mee.

De rest van de dag lig ik op bed.

Donderdag

Ik ben weer een beetje opgeknapt, maar nog wel duizelig en voel me nog niet topfit. Milan wil Floris wel naar school brengen (superlief!) en ik werk de hele dag thuis.

’s Avonds maak ik dit nog even met spulletjes die we afgelopen weekend hebben gekocht en een kaars die we nog hadden. Zin in de herfst!

Vrijdag

Vandaag gaat het echt een stuk beter, dus ik ga ik weer naar kantoor. Ik ga alleen niet fietsen met de heftige regen, maar pak lekker de auto. Als ik instap zie ik dit prachtige plaatje!

Ik stop eerder met werken en tank alvast, want vanavond gaan Pat en ik met Milan naar The Streamers.

Nog een beetje gaar, maar we hebben fantastische zitplekken met goed zicht op het podium én we zitten droog. We hebben echt een heerlijke avond gehad en zelf niet zoveel gezien en meegekregen van de chaos die is ontstaan op het veld. Het concert zelf was echt geweldig!

Zaterdag

De Appie staat weer voor de deur!

We halen Floris op bij mijn ouders en gaan lekker met zijn zessen lunchen in de stad.

Dit is het jaar waarin Gouda 750 jaar geleden stadsrechten kreeg van Graaf Floris (vindt onze Floris erg cool) en dat is vanaf april gevierd in Gouda. Dit weekend was het weekend waarin het feestseizoen werd afgesloten. Zo stond er onder andere een reuzenrad op de markt. We besluiten kaartjes te kopen en vermaken ons nog even in de stad. Floris zocht ook nog even zijn verjaardagscadeaus uit.

’s Avonds moet ik toegeven dat ik de afgelopen dagen toch te druk ben geweest en ik voel me nog steeds niet zo fit. Het is slecht weer buiten en we schuiven de zitelementen tegen de bank. We kijken tv, lezen een boek en ’s avonds kijken we gewoon weer naar The Streamers. Heerlijk even binnen hangen.

Zondag

Vandaag maak ik geen foto’s meer. Ik verschoon alle bedden, we maken schoon, gooien er nog een wasje extra in en doen verder niet zoveel meer. Ik werk weer vooruit voor Mamablogger, lever nog een opdracht in en verder is het een lekkere, luie zondag. Oh ja, ik bak zelfs nog een bananenbrood zodat ik komende week weer wat plakjes mee kan nemen naar het werk en de jongens wat mee kunnen nemen naar school. Maar ik vergeet overal een foto van te maken ☺️.

Dit was alweer onze week, maak er een mooie, nieuwe week van!

liefs

 

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Willem
  25 september 2022 / 08:05

  Goedemorgen,

  Waar had je die sneakers gezien…?

  Groetjes

  Willem

  • Marisca
   Auteur
   25 september 2022 / 11:22

   Hi!

   Ik heb geen idee meer. Ik check altijd de SNKRS app, Sneaker Jagers en de Nike site, maar ik deze dat ik ze via Sneaker Jagers zag.

   Groetjes,
   Marisca