Home + Nieuwe plannen!

Nieuwe plannen!

Alsof het nog niet hysterisch druk genoeg is ga ik toch weer iets nieuws beginnen. Een plan waar ik al een tijdje mee loop, maar als die tijd nog niets mee gedaan heb. Een plan wat nog helemaal vorm moet krijgen op papier, maar wat al grotendeels in mijn hoofd zit. Een plan dat al wel bestaat, maar naar mijn idee nog wel voorziet in een behoefte. En vooral een plan waar ik veel zin in heb!

Ik ga mijn bedrijfsactiviteiten uitbreiden!

Even bij het begin beginnen. Een tijdje terug werd ik benaderd door een bedrijf wat mij vroeg om met hen mee te denken in het ontwikkelen van een concept voor hun klanten rondom social media. Dit leidde tot een leuk gesprek en uiteindelijk heb ik ook voor hen een plan gemaakt. dit plan wordt nu verder vorm gegeven en dan hopen we snel aan de slag te gaan. Ik ga dan voor dit bedrijf werkzaamheden verrichten zoals dat zo mooi klinkt.

Een praktische vraag was toen of zij mij dan gingen inhuren als freelancer. En dit is zo. En dat gaf het laatste duwtje in de goede richting om mijn plannen nu eens te gaan realiseren!

Sommigen van jullie weten misschien wel dat ik dat ik ook weleens social media adviesrapporten schrijf voor bedrijven die iets willen doen met social media, maar bijvoorbeeld door de bomen het bos niet meer zien en niet precies weten wat de beste strategie is voor hun bedrijf. En je kan het je bijna niet voorstellen soms omdat alles digitaliseert, maar er zijn nog heel veel van deze bedrijven!

Toch wil ik het nu anders aanpakken en wil ik niet alleen advies rapporten schrijven, maar heb ik juist een ander concept voor ogen. Dit bestaat al, ik heb niet opeens een gat in de markt gevonden (i wish!), maar wil het wel op een andere manier gaan aanpakken.

Het is een pure gok die ik neem, iets wat ik graag wil doen, maar waar ik niet van hoef te kunnen leven (al mag dat natuurlijk wel) dus het wordt geen vervangend iets voor bijvoorbeeld de webshop, blogs of zelfs mijn baan. QueenC is namelijk mijn tweede kindje, mijn werk is veel te leuk en in bloggen vind ik een uitlaatklep voor als bijvoorbeeld mijn man weer eens vindt dat ik teveel praat 😉

Ik vind alles leuk, dus probeer ik alles voor de volle 100% en dan zien we wel waar het schip strandt…

Ik wil alleen maar zeggen dat als er een wil is, er ook een weg is en dat de deuren niet perse eerst hoeven te sluiten voordat er een nieuwe open gaat 😉

Ik hou jullie op de hoogte!

KvK Marisca Kenter

De wijziging gaat naar de KvK!

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 Reacties

 1. ciska van stijn
  10 april 2014 / 21:31

  Maris als je iets graag wil en je er hard voor wil werken gaat het zeker lukken veel succes

 2. addie van stijn
  10 april 2014 / 21:41

  Ga voor je dromen maar loop jezelf niet voorbij.

 3. 24 april 2014 / 00:33

  Hey Marisca, leuk om te lezen en volgens mij hebben wij dezelfde plannen in ons hoofd. Zou leuk zijn om samen een keer te brainstormen hierover. Enne, ik vind het echt super om te zien hoe actief jij bent met bloggen. Je hebt het er maar druk mee met alles zo te lezen. Goed bezig! 🙂 Groetjes, Archana

  • 24 april 2014 / 06:04

   Hoi! Dank voor je bericht, brainstormen is altijd een goed idee toch? Waar woon je? Misschien kunnen we een afspraak plannen? Wat betreft het bloggen, dat is zeker druk! Ik red het niet meer om dagelijks te bloggen, maar sowieso wel wekelijks en ik ben nu ook bezig met een fashionblog die een link heeft naar mijn webshop.

   Maarre, laat het me maar weten, dan plannen we een afspraak, leuk!

 4. C. de Oude- van Stijn
  13 november 2016 / 22:11

  Marisca, via mijn zoektocht op internet zag ik dat jij Addie van Stijn kent. Ik zoek hem met betrekking tot genealogie. Zou jij hem willen vragen mij te mailen?
  vriendelijke groet,