Home + M’s outfits #24

M’s outfits #24

Wat een heerlijk weer afgelopen week! Terwijl ik dit schrijf is het in huis nog steeds erg tropisch en kan M niet echt goed in slaap vallen. Het valt ook niet mee, ik doe er zelf ook lang over voordat ik kan slapen. Ik vertelde de vorige keer al dat ik een aantal dagen vooruit werk wat betreft M’s outfits dus je gaat in deze blog nog niet alle hoogzomer outfitjes zien. Wel de overgang van het goede weer,  naar subtropisch weer.

Wil je al wel zien wat ik voor hem nog even snel heb gekocht voor het extreem warme weer? Kijk dan nog even naar mijn shoplog van afgelopen week.

In ieder geval heeft M zijn hoedje weer ontdekt en zijn zijn Buurman en Buurman knuffels een fijne accessoire 😉

Kijk je weer mee naar M’s outfits afgelopen week?

Een lekkere dag, maar nog geen korte broeken weer. We wisten toen nog niet eens dat het nu zo warm zou zijn haha. Deze outfit is lekker basic. M draagt hier zijn Adidas Superstar sneaker en deze hebben €54,95 gekost. De broek is van WE en kostte €24,95. Het is jammer dat deze nu wat korter wordt, want hij staat M zo mooi! Het shirt is van Tommy Hilfiger en heb ik pas in de uitverkoop geshopt.

Het werd al langzaam iets warmer. Deze tuinbroek hebben we ’s middags lekker opgerold en M droeg er toen zijn Birkenstock slipper onder, dat stond super eigenwijs en schattig! De tuinbroek is van H&M en kostte €24,95. Het shirt is van Tommy Hilfiger en heb ik ook pas geshopt in de uitverkoop. Ik dacht dat ik er toen zo’n €15 voor betaalde.

Deze foto was een ‘lucky shot’ bij ons om de hoek, ik vind dit echt een mooie foto! M draagt hier zijn Converse sneakers die ik bij Omoda heb geshopt. De broek heb ik vorig jaar in de uitverkoop gekocht en is van Tommy Hilfiger. Hij past hem gelukkig nog steeds. Het groene shirt zie je niet zo heel goed, maar er staan ananasjes op, zo leuk! Deze kocht ik bij Zara en kostte dacht ik €10,95. Het jasje is van Stella McCartney en kostte ongeveer €145. De bril heeft M vorige week gekregen bij een bloggers event van Disney en dat is nu zijn favoriete zonnebril. Het hoedje is van H&M, maar wel van vorig jaar. M wilde hem toen graag hebben, maar droeg hem nauwelijks. Nu heeft hij hem weer ontdekt en draagt hij hem weer graag! De Buurman en Buurman knuffels hebben we vorige week gescoord op een braderie. We waren al zo lang op zoek naar de gele buurman (is dat Pat of Mat?) en we hebben hem gevonden! Het was alleen een set, dus nu hebben we twee van die leuke kleine buurmannetjes. M sleept ze overal mee naartoe 😉

Het wordt inmiddels al wat warmer. Ik heb de broek van M lekker stoer opgerold en hij draagt zijn nieuwe shirt van Zara die hij heeft gekregen. Daaronder draagt hij een witte longsleeve van HEMA. Deze kostte maar €4. De schoenen zijn van New Balance via Omoda.

Ja hoor, toen werd het echt warm! M draagt hier weer zijn witte Adidas Superstar sneakers. Daarop de Vingino capri die je hebt kunnen zien in de shoplog. Een all American outfit zo met zijn Tommy Hilfiger shirt erop.

Dit waren M’s outfits weer van deze week. Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt. Laat het me weten in de comments hieronder.

Tot de volgende M’s outfits!

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *