Home + Even tussendoor| vijfjarigen gratis naar Plopsa Indoor Coevorden!

Even tussendoor| vijfjarigen gratis naar Plopsa Indoor Coevorden!

Even een klein berichtje tussendoor, omdat ik jullie dit niet wilde onthouden. M wordt in oktober pas vijf, maar heb jij al een vijfjarige thuis? Dan mag hij of zij deze zomer gratis naar Plopsa Indoor Coevorden!

Plopsa Indoor Coevorden bestaat precies vijf jaar en stunt daarom met deze actie. Kinderen van vijf vallen precies binnen de doelgroep van Plopsa (twee tot tien jarigen) en het park wilde daarom iets doen voor de kinderen die net zo oud waren als het park zelf.

Let op, je kunt het gratis kaartje alleen maar online bestellen en daar vind je ook alle overige voorwaarden! Een leuke tip voor de zomervakantie toch?

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *