Home + Shoplog| M is klaar voor de hittegolf!

Shoplog| M is klaar voor de hittegolf!

Met de extreme hitte voor de deur bedacht ik mij afgelopen weekend dat ik echt nog wat korte broeken voor hem nodig had. Ik wacht daar altijd mee, want de zomers zijn onvoorspelbaar hier in Nederland. En het is ook nog eens heel handig, want de uitverkoop is al even bezig dus in veel winkels is de korting nu gestegen naar 50% of zelfs hoger!

Afgelopen zaterdag was een heel drukke dag, maar gelukkig vonden we aan het einde van de middag nog even de tijd om naar de stad te lopen. Het is vanaf ons huis maar vijf minuutjes lopen naar het centrum van Gouda dus we zijn er zo. We liepen meteen naar Kinderen aan het Water één van mijn favoriete kinderkledingwinkels. Ze hebben trouwens ook een webshop 😉

Ook waren mijn ouders nog even naar Rotterdam geweest en ik heb ze gevraagd of ze even bij Zara wilden kijken. Ook zij namen nog een broekje en mintkleurig shirt mee!

Wat we uiteindelijk hebben gekocht laat ik je zien in deze mini shoplog. Laat die hittegolf maar komen!

Omdat M al veel shirtjes heeft met korte mouwen hadden we voornamelijk korte broekjes nodig. En sneaker sokjes, want hij wil niet met zijn blote voetjes in zijn sneakers. Ik laat hem niet op slippers naar school gaan, want als hij valt kunnen de gevolgen wat ernstiger zijn, dus daar ben ik voorzichtig mee. Klink misschien heel suf, maar ik vind het echt gevaarlijk.

Het shirt is van Zara en door de mintkleur lijkt M meteen al bruiner. Ik weet niet meer precies wat het shirtje kostte.

Dan gaan we eerst maar even verder met Zara. Dit leuke dip dye broekje is ook van Zara en kostte nu €15!

Net als het broekje hierboven heb ik deze ook aan de achterkant gefotografeerd omdat deze zo leuk is. Hier zie je namelijk een zomers printje bij de zakken. Deze broek is iets langer en valt bij M over de knie en dat is vooral lekker op de dagen dat het niet zo heel warm, maar toch wel aangenaam is. Dit broekje is van Vingino en was nu voor de helft van de prijs. We betaalden er nu €25 voor.

Komt dit broekje je bekend voor? Dat kan, want M heeft deze ook in de mint variant (is het al duidelijk dat ik erg van mint houd ;-)) Dit broekje zit super lekker en M kan zicht er goed in bewegen. Dit broekje en het Vingino broekje kochten we bij Kinderen aan het Water. Ook van dit Retour broekje ging 50% vanaf dus deze kostte nu nog maar €17,50.

Dus de hittegolf mag komen, want M is er zeker klaar voor! Wat vinden jullie hiervan? En hebben jullie zelf nog snel wat gekocht toen duidelijk werd dat het zo warm zou worden? Ik ben benieuwd, laat een reactie achter in de comments hieronder.

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties