Home + Verslag Netflix Stream Team event ‘Draken: Race naar de rand!

Verslag Netflix Stream Team event ‘Draken: Race naar de rand!

Als je in je mailbox een uitnodiging krijgt voor een nieuw Netflix event, dan weet je dat je alles op alles moet zetten om daar bij te kunnen zijn! Na de avond in Amsterdam een paar maanden geleden, wat complete luxe was, wist ik dat dit evenement net zo leuk zou worden.

Dit was echter wel weer een totaal ander soort evenement. Op een woensdagmiddag en de kinderen mochten mee. Ook was de locatie heel anders. Zaten we een paar maanden geleden in een super de luxe hotel, nu zaten we met Vikingen op Forteiland IJmuiden.  En ik kan je vertellen dat dat met dit weer echt heerlijk was!

De reden voor dit event was de nieuwe Netflix Only serie Draken: Race naar de rand waarin de avonturen van Hikkie en zijn draak Tandloos centraal staan. Zij worden samen naar de rand van het avontuur gevoerd. We hebben ook twee afleveringen gekeken van deze serie. M vond het nog wat spannend, maar de wat oudere kinderen zaten er helemaal in. De serie is spannend en zo nu en dan ook echt grappig. Zeker een aanrader voor kinderen vanaf een jaar of zes!

Maar hoe ziet zo’n middag er dan uit? Ik laat het je zien!

We kwamen als één van de eersten aan en bleven nog even wachten. Geen straf, want er stond een heerlijke wind dus het was aan het water goed uit te houden. De kinderen vermaakten zich prima. Ondertussen M nog een keer extra goed ingesmeerd, want dat was wel nodig.

Toen iedereen er was en de boot er ook lag werden we welkom geheten door een echte Viking. Wat zal hij het warm hebben gehad!

Vervolgens heet deze Viking ons namens Netflix nogmaals welkom en wordt er daarna een groepsfoto gemaakt van hem met alle kinderen. Ik weet niet wie van de bloggers het op prijs stelt dat de kinderen herkenbaar in beeld zijn, dus daarom plaats ik deze foto voor de zekerheid maar niet. M vond de Viking wel erg spannend!

Wat een gaaf uitzicht! Het was er echt heel erg mooi!

Wat een gaaf fort! Het was er binnen erg koel. De kinderen werden nu welkom geheten door een andere Viking die vertelde wat zij gingen doen. Erg spannend…

Maar eerst, etenstijd! Er waren pannenkoeken met drakensuiker, broodjes, broodjes knakworst, fruitspiesjes, taart en heel veel verschillende verse sapjes die vernoemd waren naar de personages uit de serie.

Terwijl de andere kinderen een speurtocht met de Vikingen gingen doen door het fort, bleef M beneden. Voor de kinderen die het allemaal wat spannend waren en niet mee wilden waren er volop knutsel spulletjes. M vond het geweldig! Hij heeft een draak gemaakt van klei, geknipt en geplakt en hij werd volop verwend daar. Er werd echt heel goed voor de kinderen gezorgd!

Tot slot konden we lekker koel binnen de serie kijken. Het was in het fort een flink stuk koeler dan buiten, dus dit was lekker. Ook de Vikingen keken gezellig mee.

Toen was het helaas alweer tijd om naar huis te gaan. We gingen met de boot weer van het eiland af en uiteraard gingen de Vikingen weer mee terug.

Voor de kinderen was er nog een gave goodiebag na afloop. M heeft een fantastische middag gehad en ik ook! Dank Netflix en iedereen die hieraan heeft meegewerkt, want het was supergaaf!

En nogmaals, de serie is echt een aanrader!

Ziet dit er niet gaaf uit?! Kende jij dit eiland?

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 9 juli 2015 / 10:10

    Was inderdaad een gave draak en ik vond jouw knipkunsten toch ook wel wat hebben hoor hahaha 😉