Home + M’s outfits #1

M’s outfits #1

Een nieuw jaar is begonnen en dus begin ik meteen met een nieuw onderwerp op deze blog; de outfits van M! Ik weet dat meer mamabloggers dit doen, maar M is al vier en gaat naar school. Ik wil leuke en stoere school- en speeloutfits laten zien en daarnaast ook de leuke koopjes showen. Welke schatten haal ik van Marktplaats of in de Sale? Als het even kan (en als ik het nog weet) plaats ik er ook de prijzen bij zodat je weet wat het dan gekost heeft. Dat maakt dit onderwerp anders dan andere outfitposts.

Daarnaast vindt M het echt heel leuk om op de foto te gaan en daar maak ik graag gebruik van 😉 Ik heb dan natuurlijk mooie foto’s van mijn lieve ventje!

De ene  week zal ik meer foto’s hebben dan de andere week verwacht ik, want hoewel M het leuk vindt zal hij er ook wel een dag minder zin in hebben en dat is natuurlijk prima.

Deze eerste outfit post begin ik met foto’s die in 2014 zijn gemaakt. Dit zijn de foto’s die ik het mooist vind en die vaak per toeval zo mooi zijn geworden. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt en als jij ook een jongetje hebt hoop ik je te inspireren. Vaak hoor ik dat het voor meisjes makkelijker shoppen is en in veel gevallen is dat ook zo, maar voor jongens is er ook heel veel leuks. En als je het goed combineert kun je er ook veel verschillende setjes van maken.

Laat mij vooral weten wat je van deze outfits vindt en als je bijvoorbeeld vragen hebt, stel ze gerust! De laatste foto is overigens deze week nog gemaakt.

outfitpost, Milan, mamablogger

M kreeg in de winkel dit blikje wat zo goed bij zijn kleding paste. Hij ging er echt helemaal voor staan!

Schoenen: Timberland (via Marktplaats nieuw gekocht), sweatpants: Zara, Sweater: Tommy Hilfiger, Denim jasje: Vingino (via Marktplaats), sjaal: Zara, zonnebril: HEMA

Scheveningen, outfitspost, kidsfashion, mamablogger, Marisca, kenter

Even lekker uitwaaien op het strand

Schoenen: Converse, alle overige kleding, inclusief colsjaal, is van Zara (ja, ik ben fan), zonnebril: HEMA

fotoshoot, kidsfashion, Gouda, Milan, Marisca, kenter, mamablogger, outfitpost

Fotoshoot in het park

Schoenen: Timerland (via Marktplaats nieuw gekocht), skinny jeans: Zara, denim blouse: Zara, sweater: Tommy Hilfiger, Bodywarmer: Gaastra, sjaal: Zara

kidsfashion, outfitpost, mamablogger, marisca, kenter,

Stoer bij opa en oma 🙂

Schoenen: Converse, ripped skinnny jeans: Zara, rock sweater: Zara, camouflage beanie: Vingino

kidsfashion, blog, mamablogger, inspiratie, Marisca, Kenter, Zara, Scotch Shrunk, Tommy Hilfiger

M keek bewust boos, want dat was goed voor de foto zei hij 😉

Schoenen (gevoerd met bont): Zara, broek met lichte print: Scotch Shrunk, gestreepte longsleeve: Tommy Hilfiger. Al deze items zijn geshopt in de uitverkoop voor de helft van de prijs. De schoenen kun je nog steeds bij Zara bestellen. Broek en longsleeve kostten bij elkaar ongeveer €56.-

Het mag overigens duidelijk zijn, ik ben fan van Zara! Ik heb geen aandelen, maar ik ben vooral fan van de skinny jeans. Ieder seizoen in verschillende kleuren en een basic skinny jeans kost €18,95. De pasvorm is altijd goed, ze blijven mooi in de was en samen met de prijs zorgt dat ervoor dat ik ze graag voor M shop en ze dus ook in veel verschillende kleuren in zijn  kledingrek hangen.

Liefs, Marisca

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Deel op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties