Home + 5 budget kledingstukken maken 4 outfits!

5 budget kledingstukken maken 4 outfits!

Nu Milan vandaag voor het eerst echt dagelijks naar de basisschool gaat, zijn we gisteren toch nog even wezen shoppen. Mijn zoektocht richtte zich voornamelijk op broeken, want daar konden er nog wel wat bij. Nu ben ik best een zeur als het om zijn kleding gaat. Het mag wel een beetje apart en ik wil ook niet dat de halve klas in dezelfde kleding loopt. Ik koop wel merkkleding, maar altijd in de uitverkoop.

Ik vind het juist een sport om hem zo te kleden dat het altijd hip en een tikkeltje anders is, maar dan ook zo leuk mogelijk voor mijn portemonnee.

Sinds ik de Zara voor kinderen heb ontdekt een paar jaar terug ga ik daar om de paar maanden heen om voor Milan lekker in te slaan. Vooral voor de broekjes. Die pasvorm is perfect en ze hebben er veel skinny’s voor jongens en dat staat zo stoer met hoge schoenen/laarzen! In alle kleuren en maten en dat voor bijvoorbeeld maar €18,95, ik was meteen fan!

Maar goed, gisteren dus vol goede moed naar de Zara én Primark en toch goed geslaagd. Ik heb in totaal 5 kledingstukken gekocht (oké, eigenlijk 6, want het witte shirtje zat in een pakje van 2, maar ik ga uit van 5 stuks).  Van deze 5 stuks, kun je maar liefst 4 verschillende outfitjes combineren! Als dat niet goed is voor je budget 😉 En ideaal als bijvoorbeeld de ene broek vies wordt, net voordat je weg moet en je geen tijd hebt om hem helemaal om te kleden.

Op de foto’s zie de kleertjes en de outfits die ik ermee heb gemaakt. Daarna vertel ik je wat het gekost heeft 😉

Gaaf toch?! En dan wil je natuurlijk weten wat het heeft gekost 😉

  • Oker kleurige skinny, Zara €18,95
  • Skinny jeans met “verfvlekken” in wit en oker, Zara €21,95
  • College vest (fleece binnenkant dus lekker warm), Primark €10
  • Blauwe longsleeve met kleine, witte fietsjes en jeans borstzakje, Zara €10,95
  • Wit shirtje (een pakje van twee kost €9,95, ik reken hier één shirt), Zara €4,95

In totaal dus €66,80! En dat voor 4 outfitjes die je zowel netjes als casual kunt dragen! Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *