Home + Gelukkig nieuwjaar!

Gelukkig nieuwjaar!

En toen was 2015 alweer begonnen! Ik hoop dat je een fantastisch oud & nieuw hebt gehad. Wij waren lekker met z’n drietjes thuis en als ik op Facebook keek zag ik dat dat zo’n beetje de trend was. Veel mensen bleven thuis en maakten het gewoon met elkaar gezellig. Lekkere hapjes en drankjes en natuurlijk leuke programma’s op televisie. Zo vierden wij dus ook oud & nieuw. Wat wel leuk was was dat alle buren thuis waren dus om 00.00 uur naar buiten, champagne en met elkaar vuurwerk afsteken. Helemaal goed dus!

Een goed begin met natuurlijk een nieuwjaarswens voor jullie

De afgelopen tijd is mijn blog enorm gegroeid. Geen honderden, maar gewoon een paar duizend bezoekers per maand! En dat maakt het nog leuker om te schrijven natuurlijk. Dit komt natuurlijk omdat jullie mijn blogs lezen. Ik ken jullie niet allemaal persoonlijk, maar ik ben wel heel erg blij met jullie!

Ik wens jullie een fantastisch 2015 met veel gezondheid en geluk. Dat je ook in dit nieuwe jaar samen mag zijn met de mensen die je het liefst om je heen hebt. In de laatste maanden van 2014 heb ik helaas gemerkt dat vriendschappen waarvan ik dacht dat die heel waardevol waren voor beide kanten, voor de andere kant misschien toch minder waardevol was. En dat doet best zeer. Koester daarom de vriendschappen die je hebt en waardeer wat een ander voor je doet. Cliché, maar je waardeert pas wat je hebt als je het moet missen…

Kies de mensen om je heen bewust en omring je met positiviteit, want alleen zo maak je van 2015 een feestje! Ga erop uit, ook al is je budget minder. Er is genoeg leuks te doen en je zult merken dat het je goed doet zodat je er weer tegenaan kan. Work hard, play hard dus, want daar haal je voldoening uit.

Wees niet bang om risico’s te nemen, want soms blijken dat de beste beslissingen. En zo niet, dan heb je er tenminste van geleerd 😉 Dan sta je op en ga je weer verder.

Kortom, 2015 wordt jouw jaar en daar ben je zelf verantwoordelijk voor! Enne, wel zuurkool met spek eten vandaag 😉

gelukkig nieuwjaar, 2015, Marisca Kenter

Liefs, Marisca

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie