Home + Moms Outfits | Eindelijk is het herfst!

Moms Outfits | Eindelijk is het herfst!

Nu het afvallen langzaam, maar zeker lukt heb ik weer zin om kleding te kopen. Er is nog niet heel veel af, maar broeken zitten net wat lekkerder en truitjes en jurkjes net wat mooier. Ik voel me beter en zit wat lekkerder in mijn vel dan afgelopen zomer. Ook heb ik eigenlijk niet zoveel met zomerkleding. Waarschijnlijk heeft dat te maken met hoe ik mijzelf zie en het liefst verberg ik bijvoorbeeld mijn blote benen. Fijn dat het eindelijk herfst is! Daarom ben ik heel erg blij met de nieuwe collecties in de winkels en één collectie wil ik graag uitlichten: Geisha. Geisha kleding begint bij maat XS, maar loopt tot en met XXL en dat maakt het een perfect merk voor iedere vrouw. Dit zijn mijn favorieten.

Panterprint

Ik ben gek op de panterprint. Van mijn pantoffels tot kussens, ik denk dat ze mij er ooit zelfs in kunnen begraven 😉 Ik houd ervan! Gelukkig zien we deze dit seizoen ook weer. Deze panterprint items vind ik het leukst:

Als eerste het jurkje, hoe leuk is die?! Ik ben gek op jurkjes, maar dan wel met een dikke, zwarte panty eronder. Leuke (cowboy) laarsjes eronder en je bent klaar voor de dag. Dit is de ideale outfit om te dragen naar kantoor. Deze staat serieus op de wishlist.

Het vest is ideaal voor een gure herfstdag. Leuke zwarte top eronder, skinnyjeans en je outfit is goed voor iedere gelegenheid.

Tot slot de rok: deze zou ik dragen met een leuk, zwart shirtje die je in de rok stopt. Daarop nog een kort jasje en je hebt een superleuke outfit die toch netjes en sportief is. En natuurlijk kun je sneakers dragen onder de rok.

De kleuren passen perfect bij de herfst en je kunt deze items op verschillende manieren combineren waardoor je ze kan dragen naar verschillende gelegenheden.

Zwart is altijd goed

Zwart kan volgens mij nooit ontbreken in je kast. Toen ik afgelopen zomer te gast was bij “Zomer met Art”, kreeg ik van tevoren kledingvoorschriften. Geen zwart en geen streepjes. Nou, je kon mijn volledige kledingkast bijna afschrijven haha. Ik ben namelijk gek op zwart en draag bijna altijd wel een donkere kleur. Wat dat betreft ben ik blij dat de herfst is begonnen en we van die hete dagen af zijn.

Ik begin met de linkersweater. Deze is goed tijdens een relaxte zondag, maar ook naar kantoor. Hij zit lekker, staat toch netjes en de details maken de sweater anders dan anders. Deze zou trouwens ook tof staan op de rok met panterprint hierboven.

Wat dacht je van dit leatherlook jurkje? Als je hierin een presentatie moet geven, kan het niet anders dan dat je je hier heel zelfverzekerd in voelt. Als het sjiek moet draag je er laarsjes onder, maar als dat niet perse hoeft zijn sneakers ook wel heel erg leuk hieronder. Ik vind dit jurkje echt heel erg tof!

Tot slot deze top. Te koud om zo te dragen in de herfst, maar te gek onder een colbertjasje. Heel subtiel en heel erg vrouwelijk.

Zwart is altijd goed, maar dit is drie keer anders zwart. Heel erg gaaf!

Met deze zes items is jouw hele herfst garderobe voorzien van originele key items die je moeiteloos met andere items combineert. Je kunt hier heel veel kanten mee op!

Wat vind je van deze fijne items? Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Christine
  26 september 2019 / 05:21

  Wat een leuke verzameling van dit mooie merk!!
  Van beide rijtjes is steeds de meest rechtse mijn favoriet 😉
  En hier ook een voorliefde voor herfst (prachtige kleuren in de natuur!!)! De zomer is me al gauw te warm en laat het nu de laatste jaren haast standaard worden dat we boven de 25 graden leven..!!

 2. 7 november 2019 / 12:25

  Hi Marisca, wat een interessant artikel! Bedankt voor het inspireren. Groetjes, Carla