Home + Moms Fashion | Ik kocht drie truien bij Zeeman en zo staan ze bij mij

Moms Fashion | Ik kocht drie truien bij Zeeman en zo staan ze bij mij

Vorig jaar kocht ik een eenvoudig, maar superleuke trui bij Zeeman en sindsdien ben ik verkocht. Ze zijn niet alleen leuk, maar zitten ook heerlijk. Ik draag ze regelmatig in het weekend en ik loop er zo mee naar buiten wanneer het wat warmer wordt. Misschien nog een sjaal om en verder ben ik dan klaar om te gaan. Een paar weken terug kocht ik bij Zeeman een te gekke jurk én een geel truitje. Dat gele truitje was ook nieuw en zat wederom heerlijk. Zo fijn dat ik de andere twee, waar ik toen over twijfelde, uiteindelijk ook kocht. In deze blog laat ik zien om welke truien het gaat en hoe ze mij staan.

Outfit #1 | De zachte, gele trui

Deze heb je misschien al voorbij zien komen op foto’s. Een aantal weken geleden heb ik foto’s laten maken voor Mamablogger (bij Sandra Zeilstra. Geen spon, wel een tip als je eens goede foto’s van jezelf wilt hebben) en toen had ik dit gele truitje al meegenomen. Ik dacht “lekker vrolijk voor de foto’s” en dat bleek ook het geval. Ik draag best veel zwart en donkere kleuren, maar ik had weleens behoefte aan iets vrolijkers, zeker voor de foto’s. In ieder geval is dit een superfijn en zacht truitje. Hij kostte €8,99 en ik heb hem al heel vaak aan gehad. Op de foto’s draag ik hem op een donkere skinny jeans van Only Carmakoma met daaronder mijn cognackleurige cowboylaarsjes. Niets bijzonders eigenlijk, maar wel heel fijn en vrolijk!

Outfit #2 | De gebreide, roze trui

Deze foto’s zijn van mindere kwaliteit, maar zijn gemaakt met mijn telefoon. Even snel bij mooi weer in de tuin haha ☺️ Deze lichtroze trui is gebreid en gemaakt van 100% acryl. Dit truitje kost €9,99 en zit heerlijk. Ik draag er wel een wit topje onder, omdat hij anders wel iets doorschijnt. Niet veel, maar heel mooi vind ik het dan ook niet. Dit is een fijne outfit voor een relaxte (zon)dag. Skinnyjeans eronder, laarsjes of sneakers en niets meer aan doen.

Outfit #3 | Het gebreide, gele vest

Ik ben tegenwoordig gek op geel en dus kocht ik ook dit gele, gebreide vest. Deze kost €11,99 en heeft drie knoopjes. Het is een vest dat eigenlijk overal op kan worden gedragen, zowel los als vast. Er kunnen allerlei t-shirtjes onder, van effen tot een stoere print. Daarnaast kun je hem zowel stoer als casual dragen. Ik draag hem hier weer met mijn grijze skinnyjeans van Only Carmakoma en nieuwe Nike sneakers van Ziengs. In deze sneakers zit ook een klein beetje okergeel wat weer matcht met het vest.

Welke van de truien (oké, en een vest) vind jij het leukst? Het zijn leuke kleurtjes en aankopen voor het voorjaar en ik word er in ieder geval heel vrolijk van ☀️

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 Reacties

 1. Willy Vendeur
  8 maart 2020 / 09:15

  Hi manamblogger, erg leuk, ook voor een leuke prijs. Ik raad je aan ook eens bij Wibra binnen te lopen. Je zult zeker verrast zijn door het keuze aanbod in kleding (van S t/m XXL). Leuk, hip, van deze tijd en ook voor een leuke prijs. Zeeman en Wibra waren vroeger “not done”, ik weet nog dar mijn broertje vroeger niks van Zeeman wilde, nog geen onderbroek. Tegenwoordig is er een run op de sneakers en shirts van Zeeman, zo is het ook met Wibra, zij stelen tegenwoordig echt de show met hippe woonaccessoires.

  • 8 maart 2020 / 16:59

   Herkenbaar, ik wilde er een paar jaar ook niks van weten en denk dat dit voor veel jongeren nog steeds wel geldt hoor. Maar trekt wel weer bij. Toen ik 18 was en een vriendin had die er echt leuke items vond, vond ik het ook weer gezellig om er eens te winkelen. De reden dat ik er weinig van draag, is omdat het toch wel groot uitvalt. Ik ben zelf nogal smal en klein en het effect van de leuke kleding is dan snel verloren zeg maar :’)

 2. Stephanie
  8 maart 2020 / 12:05

  Wat een mooie foto’s van jou, ook die met je telefoon zijn mooi hoor ! Ik vind dat gele vest het mooist, maar de 2 truien staan je ook prachtig! En lekkere prijsjes natuurlijk voor kleding 😁

 3. 8 maart 2020 / 12:25

  Dat zijn nog eens leuke koopjes, ze staan je heel mooi!

 4. Ella
  9 maart 2020 / 10:03

  Ze staan je erg mooi!!

 5. 11 maart 2020 / 07:22

  Staat je goed! De zachte gele trui vind ik erg mooi maar eigenlijk vind ik ze alle drie wel leuk. Ik zie vaak leuke dingen voor de kinderen bij de Zeeman maar merk ook dat de collectie voor volwassenen steeds meer leuke items heeft voor een super prijs!