Home + Mama’s Musthaves Shop

Mama’s Musthaves Shop

Welkom op mijn Mama’s Musthaves pagina! Iedere week deel ik leuke en fijne musthaves met jullie. Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor ons. Daarnaast is er nog veel meer leuks waar ik niet over schrijf, maar die eigenlijk wel zo leuk en/of fijn zijn dat ze toch een plekje verdienen op Mamablogger. Al deze items bundel ik hier op ‘Mama’s Musthaves Shop’. Geen eigen webshop, maar wel mijn favoriete items (of die van de jongens natuurlijk) op één pagina. Zodra je op een afbeelding klikt, ga je meteen door naar de betreffende webshop en kun je het item bestellen en nog verder shoppen als je dat wilt. Voor jou is dat enorm overzichtelijk, want je hoeft nu niet meer te zoeken tussen al mijn blogs en doet nieuwe inspiratie op. Deze pagina zal minimaal om de 14 dagen worden bijgewerkt. Veel plezier met shoppen!

Mama’s Musthave mode van Only Carmakoma

Ik ben een groot fan van Only Carmakoma. De plussize collectie van Only met te gekke items en heerlijk zittende broeken. Een aantal van mijn favoriete items vind je hieronder.

Mama’s Musthave outfits van Milan en Floris

Kinderkleding shoppen blijft één van mijn favoriete bezigheden. Daarom konden onze favoriete items van dit moment niet ontbreken op deze pagina. Ook deze wordt regelmatig bijgewerkt.

Mama’s Musthave boeken

We hebben er misschien niet altijd tijd voor, maar lezen is heerlijk om je even terug te trekken en je zinnen te verzetten. Dit zijn de boeken die ik in huis heb en die ik erg goed vind.

Mama’s Musthave kinderboeken

Milan leest graag en de boeken worden ook steeds leuker en spannender. Dit zijn zijn favorieten!

Musthave speelgoed volgens de jongens

Alle moeders herkennen dit denk ik wel: een huis vol speelgoed. En als je huis dan toch vol moet liggen met bergen speelgoed, dan kan het maar beter leuk speelgoed zijn waar vaak mee gespeeld wordt. Met het speelgoed hieronder is dat hier in huis zeker het geval!

Musthave Toet Toet Auto’s volgens Floris

Een groot aantal van de links op deze pagina zijn zogenoemde ‘affiliate linkjes’. Dat betekent dat wanneer jij via één de links wat bestelt in deze webshops, ik een heel kleine commissie ontvang. Meestal gaat dat om een aantal centen en soms ook om enkele euro’s. Wel wil ik benadrukken dat de links op deze pagina daadwerkelijk favorieten zijn waar we er ook veel van in huis hebben en zelf hebben gekocht.