Home + Mini slaapkamer make-over voor Floris: een heel nieuw bed!

Mini slaapkamer make-over voor Floris: een heel nieuw bed!

Een paar weken geleden liet ik jullie zien dat we een slaapkamerwissel hadden gedaan. Milan ging naar zolder, Floris kreeg de kamer van Milan en de oude kamer van Floris werd mijn werkkamer. We dachten helemaal klaar te zijn, maar afgelopen weekend hebben we de kamer van Floris nog een keer veranderd. Hij kreeg namelijk een nieuw bed! Een stuk groter dan zijn vorige bed dus de boel werd weer veranderd. Wat is het leuk geworden en wat is het bed gaaf!

Nieuw bed | Van peuterbed naar eenpersoonsbed

Het vorige bed van Floris was een peuterbed die we kunnen uitbreiden naar eenpersoonsbed, maar dan werd het bed qua vorm wat onpraktisch in deze kamer. Maar hij had nog genoeg ruimte dus we stelden het nog even uit. We hadden immers al behoorlijk wat geld uitgegeven aan het wisselen van de slaapkamers. Uiteindelijk mochten we van Beddies.nl een nieuw bed uitzoeken, alsof het zo moest zijn. Hier waren we natuurlijk heel erg blij mee!

Deze webshop heeft een enorm assortiment kinderbedden dus we hadden heel wat om uit te kiezen. Je kunt al deze bedden hier bekijken en uitzoeken. Uiteindelijk kozen we voor een bed in de vorm van een huis van het merk Vipack. Een mooie houtkleur die past bij de rest van de kamer en waar we nog heel wat jaren plezier van zullen hebben.

Wat een gaaf bed hè? Floris is er heel erg blij mee en ik vind het stiekem ook wel heel erg leuk haha.

Het bed in elkaar zetten

Het bed werd geleverd in twee vrij kleine dozen en in eerste instantie vroeg ik mij af of dat wel goed was. Daarna bedacht ik mij dat dit bed voornamelijk bestaat uit latten dus heel gek is dat natuurlijk niet. Afgelopen zaterdag heeft Pat het in elkaar gezet terwijl de kapster beneden de jongens knipte. In dat tijdsbestek van nog geen uur, had Pat het bed al staan. Hij zei dat de uitleg duidelijk was waardoor het eigenlijk zo gebeurd was. Superfijn!

Hierna reden Milan en ik naar de winkel voor een nieuw matras en beddengoed. Oh, en ik nam nog een leuke regenboogslinger mee 😉

Mini make-over

We hebben het bed aan de andere kant van de kamer gezet. Dat betekent dat we de kast met LEGO en de bewaarkist aan de andere kant van de kamer hebben gezet. Ook hing aan deze muur een textielposter. Die kwam met het bed niet zo mooi meer uit. Daarom hebben we deze naast zijn kast gehangen. Hier komt ‘ie veel mooier uit!

Super bij met een nieuw bed!

Zo zie je wat een nieuw bed voor verandering teweeg kan brengen in een kinderkamer. Met recht een mini make-over. Hij mag nog wat extra stoer beddengoed uitzoeken  van ons en dan we echt helemaal klaar. Alhoewel, bij ons weet je het maar nooit 😉 Wat vind je van zijn nieuwe bed?

 

liefs

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *