Home + Milans outfits #43

Milans outfits #43

Terwijl ik dit typ bedenk ik mij dat het gewoon wéér vrijdag is. Zo sta ik nog met Patrick en Milan langs de kade voor de intocht van Sinterklaas en zo is het bijna weer zaterdag en dat is toch echt de datum van mijn herexamen. Tussendoor gebeurde er ook van alles en Milan werd ziek. Hij had flinke koorts en is eigenlijk nu nog niet heel fit. We hebben echter wel een druk weekend voor de boeg waar hij ook bij wilt zijn dus we proberen zoveel mogelijk rustige momenten voor hem in te bouwen.

Vroeg naar bed en goed eten en niet te veel van hot naar her, alleen het noodzakelijke. En dan hopen we maar weer dat hij er goed doorheen komt.

Dan zijn outfits van deze week: Milan heeft een nieuwe winterjas. Hij had een heel mooie van Noppies die hem ook echt heel mooi stond, maar de mouwen werden te kort. Als hij zijn armen strekte zag je op een gegeven moment een stukje arm en dat vind ik geen potje en als het echt koud wordt is het ook niet lekker. Kijk je mee naar Milans outfits?

Nu de ochtenden zo donker en grauw zijn is het lastig om binnen foto’s te maken. En ’s middags vergeet ik het dus dan toch maar even zo. Milan draagt hier zijn bruine Vingino laarsjes (€99,95) met daarop een skinny jeans van Zara (€18,95). De sweater is van WE en die is zo gaaf! Ook nog eens goedkoop, want hij kostte maar €17,95!

Het pietenpak mag ook niet ontbreken natuurlijk! Hij houd zelf niet zo van die glimmende pakjes en kocht deze vorig jaar bij de HEMA. Daaronder wilde hij geen maillot dus dan maar een zwarte skinny van Zara (€18,95). Daarop een longsleeve van Tof shirt die ik uit mocht zoeken. Als hij zijn pak zak was kon hij dus uit en had hij nog gewone kleding aan. Lief Pietje!

Op weg naar opa en oma! Hier draagt Milan weer zijn Vingino laarsjes met daarop zijn “space broek” van H&M. Deze kostte dacht ik €14,99. Dit is de jas van Noppies die nu echt te klein is geworden. Ik zet hem dit weekend te koop. Mocht je al interesse hebben, mail me dan even. Het is een maat 104/110.

Alweer ietsjes beter, maar hij ging toch nog even dagje naar opa en oma om bij te komen. Van mij hoefde hij niet op de foto, maar hij wilde graag. Hij draagt makkelijke sneakers van H&M die €19,99 kosten. Daarop een heerlijke blauwe sweatpants van No Sweat pants. Je kan er nog één winnen, doe je mee? De longsleeve is van Noppies en scoorde ik voor een tientje. Het gilet is van Scotch Shrunk en kocht ik via Marktplaats.

Hier had meneertje alweer praatjes 😉 Weer de blauwe sweatpants van No Sweat pants. Het zit zo lekker! Daarop een sweater van Tommy Hilfiger die ik zo’n 1,5 jaa geleden shopte in de uitverkoop. Prima outfit om lekker in te hangen.

En hier is dan zijn  nieuwe winterjas! Deze foto maakten we voor de deur toen Milan weer naar school ging. Hier draagt hij een zwarte broek van No Sweat pants. De nieuwe winterjas is van Vingino en kost €79,95. Hij staat hem zo mooi! De jas is van River Island.

Dit waren Milans outfits van deze week en ik hoop dat je ze leuk vindt! Laat het me weten in de comments hieronder!

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 20 november 2015 / 09:58

    Wat een leuke outfits! Erg leuke blog! 🙂

    Liefs xx