Home + Even binnenkijken| Drukke zondag in huize Kenter

Even binnenkijken| Drukke zondag in huize Kenter

Deze week geen weekly, maar ik heb wel de hele zondag gevlogd. Het leek mij namelijk weleens leuk om te laten zien hoe zo’n zondag er bij ons uit kan zien. Deze is iedere week anders, maar als het mooi weer is willen we nog weleens flink wat werk verzetten.

Zo begonnen wij deze zondag met ons gezellige ontbijt. Het is de enige dag in de week dat we met z’n drietjes ontbijten en dat doen we altijd met kleine afbakbroodjes, gekookte eieren en lekker beleg. En nee, we dekken de tafel niet netjes, maar gezellig is het wel!

Daarna heb ik nog wat freelance werk gedaan, geblogd en de badkamer flink schoongemaakt terwijl Patrick de tuin winterklaar maakte. ’s Middags zijn we nog even de stad in geweest (het was koopzondag) en heb ik zelfs een stukje opgenomen in de LEGO winkel. Milan kan niet wachten tot hij jarig is. We sloten de dag af bij mijn ouders waar we onverwachts Chinees aten. Gezellig!

Kortom, het was een lekker dagje ondanks dat ik nog steeds niet fit ben. Kijk je mee naar onze zondag?

Waar ik overigens wel van baal is dat ik het filmpje scherp opneem en hij wat wazig wordt zodra ik hem op YouTube zet. Ik heb er al van alles aan geprobeerd, maar met dit filmpje wilde het toch niet zo lukken. Desondanks hoop ik dat je het toch leuk vond om mee te kijken.

Ik ga mij ondertussen eens verdiepen in de scherpte van filmpjes.

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *