Home + Milans outfits #37

Milans outfits #37

Afgelopen week waren er veel leuke outfits en uitgerekend dan vergeet ik gewoon foto’s te maken! Nou ja, vergeten… Ik was niet fit en Milan was dat ook niet dus we hadden er niet altijd even veel zin in. Logisch, want een kind wat niet lekker is wil ook helemaal niet op de foto.

Toch heb ik nog genoeg foto’s kunnen maken voor deze Milans outfits om jullie te laten zien. Toevallig vroeg een vriendin mij laatst hoe lang ik nog doorga met deze rubriek. Ik wil sowieso een heel jaar volmaken. Ik wil echt doorgaan tot nummer 52 zonder ook maar een week te hebben overgeslagen! Ik ben al goed op weg met deze nummer 37, maar het lijkt mij zo leuk. Ik heb dan namelijk een jaar lang bijna dagelijks een foto van hem gemaakt en ik wil dus ook die ontwikkeling zien.

Jullie kunnen dus voorlopig nog gewoon Milans outfits verwachten op de vrijdag!

Bijna heel deze outfit heeft hij gekregen haha. De laarsjes zijn van Vingino en heeft hij niet niet zo heel lang. Deze kosten €99,95 bij Omoda. Het broekje mochten we uitzoeken bij Polarn O. Pyret en het shirtje met de tipi kreeg hij van Tof shirt. Het gilet ken je inmiddels wel en die kocht ik via Marktplaats voor €17,50 en is van Scotch Shrunk.

Wat een heerlijk zonnige foto! Wel een koude ochtend dus weer de laarsjes van Vingino. Daarop een jeans van Zara die €18,95 kostte. De trui is van Mini Rodini en kostte zo’n €43. Ik heb afgelopen week helaas ook twee Mini Rodini truien verkocht, deze waren te klein geworden, jammer!

Zwijgen is nog altijd goud dacht Milan 😉 Weer de laarsjes met daarop een nieuwe sweatpants uit het Prijzencircus van de V&D. Ik liet deze vorige week ook zien in mijn favo folderaanbiedingen van die week. de broek kostte maar een tientje en met Airmiles eraf, krijg je nog eens 10% korting, dus hij was €9. Het shirtje erop is van H&M en kost €4,99. Korte mouwen zijn een beetje te koud nu dus daaronder gewoon een witte longsleeve van HEMA. Om het af te maken het gilet.

Dit is weer totaal een andere outfit! Milan draagt hier zijn Dr. Martens look-a-likes van H&M en ik ben heel even kwijt wat ze kosten. Ik dacht €24,99 Daarop een bikerbroek van Zara die €18,95 kostte. Om een beetje kleur toe te voegen, en omdat het ook wel hip is, deed ik er leuke gebreide sokken overheen. Deze zijn van HEMA en heb ik begin dit jaar al gekocht. Het shirtje met de sterren is ook van H&M en kost €4,99. Eigenlijk is dit ook een redelijk goedkope outfit!

Een lekker makkelijke outfit om heerlijk in te spelen! De schoenen zijn van H&M en kosten €19,99. Daarop een sweatpants van Zara (€14,95) en daarop een longsleeve van Noppies die ik heb gekocht op een braderie bij een kinderkledingwinkel. Milan houdt erg van dit soort outfitjes, omdat ze zo lekker zitten naar school!

Dit waren Milans outfits toch weer van deze week. Ik ben benieuwd wat je ervan vond! Laat het me weten in de comments hieronder.

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie