Home + Al plannen voor vandaag? Sample Sale (merk) kinderkleding!

Al plannen voor vandaag? Sample Sale (merk) kinderkleding!

Heb jij voor vandaag nog geen plannen en kan de wintergarderobe van de kind(eren) nog wel een boost gebruiken? Dan heb ik een heel leuke tip voor je! Wat dacht je van de Sample Sale in Aalsmeer met merken als Moodstreet, NONO, Le Chic, Dress like Flo en nog veel meer?

Klinkt best goed toch? Ik kreeg een uitnodiging, maar kan er helaas niet zelf heen. Toch wilde ik dit wel met jullie delen, want het kan best de moeite waard zijn om er vandaag nog even heen te rijden.

Het gaat om de wintercollectie 2015/2016 (volgens de laatste trends dus) en je kunt er terecht voor de volgende maten: 62, 68, 80, 104, 116, 128 en 140.

Tops shop je in deze Sample Sale vanaf een tientje, bottoms vanaf €12,50 en jassen vanaf €35! En winterjassen zijn doorgaans nogal duur, dus je zou hier weleens een mooi koopje kunnen scoren. Alle informatie staat op onderstaande flyer. Have fun, misschien kunnen jullie er een leuk dagje uit van maken!

Oh ja, mocht je gegaan zijn, laat je dan even weten hoe het was en wat je hebt geshopt?

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *