Home + Milans outfits #32

Milans outfits #32

Afgelopen week was een heerlijke week! De laatste week van de vakantie, lekker weer en we hadden nog wat leuke uitjes gepland. Zo zijn we bij de 112-dag in Den-Haag geweest (aanrader voor volgend jaar!) en gingen we natuurlijk een weekendje weg en sliepen we in een tipi tent. Daarna was de zomervakantie toch echt voorbij en moesten we weer even in het schoolritme komen. En stiekem vind ik best lekker om weer in een ritme te zitten. Kortom, we hadden een leuke week met verschillende outfits.

Zo gingen we de ene dag voor makkelijk in een sweatpants en de andere dag weer voor een leuke skinny jeans. Soms was het nog wel lastig om te bepalen wat ik Milan aan moest trekken omdat het dan ’s morgens op de fiets nog fris was, maar dan was het ’s middags weer bloedheet. Ik loste dat op met longesleeves of door de trui als jas aan te trekken, dan kon hij daarna uit en had hij er nog een shirt met korte mouwen onder.

En zo kwamen we weer tot veel foto’s voor deze Milans outfits!

Tikje bewogen, maar ik vond dit zo’n leuke, vrolijke foto! Milan droeg hier een lekkere basic outfit. De sneakers van Converse via Omoda en de bikerbroek van Zara die €18,95 kostte. De sweater is van Sturdy en kocht ik in een winkel dat wegging in de uitverkoop.

En weer een simpele, stoere outfit. De broek is van Sturdy en kostte €29,95. De longsleeve is van Tommy Hilfiger en kostte €17,50 in de uitverkoop.

Dit is de outfit die je vorige week ook al zag. Dit was de budget outfit van €30. Deze beviel zo goed dat ik hem deze week ook weer heb gepakt. De schoenen zijn van H&M en kosten €19,95. Het handige is dat de veters van elastiek zijn en er klittenband aan de bovenkant zit. Ideaal als ze bijvoorbeeld moeten gymmen. De legging is van Zara en kostte in de uitverkoop €3,99. Wel bij de meisjescollectie, maar misschien hebben ze die nog. De trui is weer van H&M en was een online aanbieding van €5,99! En deze zijn altijd fijn.

Milan was alweer helemaal klaar voor school! Hij droeg zijn Nike Air Max sneakers. Deze kochten we voor €74,95. De sweatpants is van Zara en kost €14,95. Het shirtje is van Mini Rodini en heb ik, net als het gilet, gescoord op Marktplaats. Beiden voor €17,50.

Legergroen en grijs is altijd een goede combi. Milan draagt hier zijn Dr. Martens look-a-likes van H&M. Dit is nieuwe collectie en ze kosten €24,99. De bikerbroek is van Zara en kostte €18,95. De longsleeve is ook van H&M uit de nieuwe collectie en ik dacht dat deze €4,99 kost. Het draagt echt heel lekker!

Weer zo’n dag waarvan ik niet goed wist wat ik hem nou aan moest trekken vanwege het weer. Toch maar weer zijn Converse sneakers met daarop een nieuwe bordeauxrode broek van H&M voor €14,95. De longsleeve met de tipi (hoe toepasselijk!) is van Tofshirt en mocht ik daar een tijdje geleden uitzoeken, deze blijven mooi in de was, hoe vaak je ze ook wast!

Dit waren Milans outfits van afgelopen week! Welke vind jij het leukste? Laat het me weten in de comments hieronder!

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie