Home + Mijn windlichten in zomersfeer!

Mijn windlichten in zomersfeer!

Het werd tijd om mijn windlichten een beetje in een zomersfeer te brengen, maar ik wist eigenlijk niet zo goed hoe. Uiteindelijk was het heel simpel, maar is het resultaat wel heel leuk geworden vind ik zelf 😉 Ik deelde de vorige keer al met jullie hoe ik ze in herfstsfeer bracht en nu dus alweer de zomer. De tijd vliegt!

De windlichten zijn van Riviera Maison, het zijn de double hurricanes die ik in drie verschillende formaten heb. Best prijzig, maar ik heb er al heel lang plezier van. Ik heb ze ook niet in één keer gekocht hoor, dat scheelt ook. Doordat de kaars in een kleiner glas binnenin zit heb je ertussen dus ruimte om het aan te passen naar bijvoorbeeld de seizoenen en de feestdagen.

Met Kerst maak ik er nog wel iets speciaals van, maar verder wissel ik alleen met de seizoenen. .

Zomersfeer in de windlichten

Eigenlijk was het dit keer heel simpel: bij Nana in Bergambacht kocht ik een paar losse Riviera Maison ankertjes in donkerblauw en wit. Toch was dat nog niet genoeg en kocht ik er bij Action een grote zak met mooie schelpen bij. Vullen maar!

Ik maakte de windlichten eerst schoon en besloot het mos er wel in te laten zitten. Ik wilde dat er eerst uithalen en er zand in doen, maar voorzie dat Milan dat wel erg leuk zal vinden. Daarbij vind ik het wel leuk staan. Dan wordt het meer een duinen effect dan een strand effect haha. En het staat wat stoerder. Ook had ik nog een Volkswagen busje wat ik er nog in heb gezet. Past ook wel erg goed bij de zomer!

Daarna ben ik de schelpen en ankertjes gaan verdelen over de windlichten en het dienblad.

Ik maakte dit terwijl het zo regende. Ik verlangde toen alleen nog maar meer naar de zon! En uiteindelijk is dit het resultaat geworden…

Lekker stoer, veel hout (past ook bij de steigerhouten tafel) en mooie kleuren die bij elkaar passen. Zeker als de kaarsen aangestoken zijn geeft het een heel leuk effect.

Ik ben nog steeds heel erg blij met mijn windlichten en probeer er iedere keer weer wat van te maken. In ieder geval zijn de ankertjes van Riviera Maison en de schelpen van Action een goede tip!

Laat nu de lente maar komen die moeiteloos overgaat in de zomer!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 28 april 2016 / 06:29

    Wat een gezellig en zomers stilleven heb je gecreëerd Marisca! En ook nog eens leuk om te maken, zeker op een regenachtige dag.

  2. 28 april 2016 / 07:19

    Wat leuk zo met die schelpen! Zal ik hier maar niet doen, want dat zal mijn dochtertje wel heeel mooi vinden haha!