Home + Op de wishlist | De gaafste Riviera Maison musthaves!

Op de wishlist | De gaafste Riviera Maison musthaves!

Hoe leuk ik het ook vind om leuke items voor weinig geld te shoppen is er één merk wat mijn hart enkele jaren geleden al heeft gestolen en wat ik ook nog steeds shop; Riviera Maison. Een tijdloos, warm en landelijk merk met verschillende thema’s zodat je altijd kunt kiezen wat het beste bij je past.

Wat mij het meeste aantrekt is dat het soms zo eenvoudig is en dat is precies de kracht. Riviera Maison slaagt er namelijk altijd in om ondanks de eenvoud nog een bepaalde sfeer te creëren wat meteen goed voelt. Hier in Gouda wordt het niet verkocht, maar dat is ook geen probleem, want in Bergambacht (10 minuutjes rijden vanaf Gouda) zit Nana Groen – Wonen en die verkopen een uitgebreid assortiment. Niet alleen in de winkel, maar ook in hun webshop. En is het niet op voorraad, kijken zij nog even of ze het kunnen bestellen.

Afgelopen zaterdag was ik er tijdens een speciale klanten verwenavond en nam ik mijn camera mee. Ik wilde namelijk mijn favorieten uit de nieuwe Riviera Maison collectie met jullie delen.

Riviera Maison zomer 2016

Ik heb nog steeds spijt dat ik deze niet heb gekocht tijdens een actie van een paar weken terug. Toen was het namelijk twee halen en één betalen. Ik vind deze namelijk zo gaaf! Het is weer de eenvoud en de sfeer die deze zo leuk maken. En de kleur past helemaal bij ons in huis.

In veel winkels moet je deze leeg kopen en vervolgens zelf bedenken wat je er in gaat doen. Bij Nana zijn ze al opgemaakt en ze gebruiken daarvoor echte, originele oude kranten uit de vorige eeuw! Ik zou dus zelf nooit op deze “flessenpost” zijn gekomen.

Niet vanwege één specifiek item, maar ik wilde deze tafel graag op de foto zetten, want hier word ik erg blij van na al die regen. Dit is toch vrolijk?! Al ben ik trouwens wel fan van de parasol.

Dit huisje is een windlicht en hadden ze in de winkel niet meer, vandaar even een ander soort foto. Toch staat ook deze op mijn verlanglijstje, maar van windlichten wil ik er altijd graag twee. Dit omdat ik het dan voor het raam willen zetten en we hebben er twee. Dat vind ik persoonlijk altijd mooier.

Deze ankertjes en bootjes kun je bij Nana niet alleen in een zakje kopen, maar je kunt ze ook los kopen. Ik nam er een paar mee voor in mijn windlichten 😉

Ik vind deze onwijs leuk voor op de slaapkamer, maar eigenlijk nog leuker voor op een baby- of kinderkamer. Hij doet mij denken wat betreft sfeer en de manier waarop hij hangt denken aan die grote platen met landkaarten die we vroeger op school hadden.

Van kleine zakjes word ik altijd nieuwsgierig en wil ik altijd weten wat erin zit. Ook deze surfplankjes zijn er leuk om mee te decoreren.

Van wat ik op Facebook lees in verschillende groepen is deze boot razend populair en is hij overal in no time uitverkocht. Dit was bij Nana ook het geval, maar misschien kunnen zij hem nog voor je bestellen. Niet geschoten is altijd mis toch?

Deze is perfect voor in de tuin van de zomer. Milan is dan bijvoorbeeld druk aan het spelen in de zandbak en het zwembad en wil dan drinken. Ik geef hem dan liever water. Niet alleen omdat dat beter is als het warm is, maar ook vanwege de wespen. Nu zou ik wel een smaakje aan het water toe kunnen voegen, want hier komen geen wespen in. Deze fles/beker is overigens van kunststof.

Ik heb iets met kussentjes en een sterrenprint en ben vind deze dan ook zo ontzettend leuk! Was ik maar heel erg rijk 😉

Ik ben zelf niet zo heel goed met plantjes, maar dit soort plantjes kan ik wel houden. Ook weer eenvoudig en toch doet het iets. Ik vind het erg leuk om deze op de salontafel te zetten.

Ook dit is zo’n musthave die iedereen wilt hebben, want ook deze was uitverkocht. Ik zou deze bijvoorbeeld erg leuk vinden op de vensterbank of op een schouw als je die hebt.

riviera maison_zomer_2016_collectie_nana_bergambacht_woning_interieur_mamablogger_

Als je een feestje geeft of gasten hebt en je wilt niet zomaar een fles of kan water op tafel zetten is deze ook wel erg leuk. Hier kan namelijk een fles water in. Hieronder zie je welke fles erin past.

Dit waren mijn favoriete Riviera Maison musthaves voor deze zomer, maar eigenlijk is het het hele jaar door heel erg leuk en mooi. Ik wil even benadrukken dat ik deze post op eigen initiatief heb geschreven en dit geen gesponsorde post is.

Ik wil Nana Groen – Wonen wel bedanken voor het feit dat ik daar foto’s mocht maken en zij mij de ontbrekende foto’s wilden mailen. Wil je Nana zelf een keertje bezoeken? Hoofdstraat 120 in Bergambacht of kijk eens op www.nana.nl

Wat vind jij van deze items? Laat het me weten in de comments hieronder!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. 19 april 2016 / 06:18

  De ankertjes en bootjes zijn leuk voor bijvoorbeeld in een kinderkamer en de kussens met sterrenprint vind ik ook gaaf. Mijn woonstijl is een tikkeltje anders en niet echt een Riviera Maison stijl. Wel heb ik heel mooie kapstokhaken van Riviera Maison (die nu ongebruikt in de kast liggen, maar wie weet voor een volgend huis). Wat leuk dat jij in de winkel foto’s mocht maken!

 2. Andrea maria
  19 april 2016 / 17:02

  Mooi. Voor ons niet haalbaar maar als il geld had wist ik het ook wel.
  Hihi
  Ik heb nu vooral overal knutsel werkjes van.mijn kinderen en deze zijn echt onbetaalbaar 😉 hihi