Home + Mijn hair make-over | Er ging ruim 10 centimeter van mijn haar af!

Mijn hair make-over | Er ging ruim 10 centimeter van mijn haar af!

Een volle bos lang haar met een beetje slag. Menigeen is er jaloers op, maar ik vond mijn haar vooral lastig. Als ik het had gewassen had ik serieus een half uur nodig om door alle klitten heen te komen. ’s Morgens was ik ook lang bezig met alles uitborstelen. Los laten hangen was alleen ’s morgens leuk, want gedurende de dag veranderde mijn haar in lange slierten die vervolgens weer in de klit zaten. Daarom deed ik het maar zoveel mogelijk vast. Altijd maar die eeuwige vlecht aan de zijkant was ik meer dan zat, maar mijn haar afknippen vond ik ook wel een dingetje. Uiteindelijk besloot ik het afgelopen week toch maar te doen.

Van lang naar half lang

Ik zei het net al, ik vond het best een dingetje om mijn haar er definitief af te laten knippen. Het was niet super lang, maar best aardig en daar had ik heel lang voor gespaard. Ik vond het zo zonde om het eraf te laten knippen! Tegelijkertijd kon ik voor mijn gevoel niet anders vanwege de enorme klitten. Voor mijn haar zou dat ook beter zijn.

Nu had ik in eerste instantie bedacht dat ik dat ik mijn haar tot ergens tussen mijn kaaklijn en schouders af wilde laten knippen, maar dat vond Patrick te kort. Uiteindelijk vond ik op Pinterest wat foto’s en overlegde ik met onze kapster. Uiteindelijk besloten we dat het half lang zou worden met laagjes. Ik kon dan nog een klein staartje maken en het eindelijk los laten hangen. Weg met de vlechtjes, speldjes en tierelantijntjes!

Voor…

Dit zijn allemaal foto’s met mijn lange haar los. Aan de achterkant was het nog wat langer. De laatste foto maakte ik op de ochtend dat het geknipt werd. Ik had het net gewassen en was weer 20 minuten bezig geweest met uitborstelen. Op alle andere foto’s zie je hoe mijn haar ’s morgens zat. Dan was ik er oprecht blij mee, maar helaas bleef dat nooit zo.

Na…

oké, ik geef toe, het zijn niet mijn beste foto’s, maar het verschil is wel te zien! Het is echter niet overdreven kort. Patrick moest erg wennen, maar vind het nu wel leuk. Althans, dat hoop ik dan maar haha…

Ik zet nog even twee foto’s naast elkaar zodat je het verschil kunt zien.

Ik zou nu nog graag een andere kleur willen, maar daar ben ik nog niet over uit. Dit is in ieder geval wel mijn eigen kleur. Wat vinden jullie er nu van Wat vinden jullie leuker? Enge vraag, maar toch ben ik benieuwd.

Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *