Home + Mijn doelen voor januari!

Mijn doelen voor januari!

In december heb ik jullie al verteld over mijn doelen voor 2017. Zowel op zakelijk gebied als privé. Het wordt een jaar met veranderingen. Zonder al teveel te vertellen beginnen de eerste veranderingen deze week al, maar ik weet nog niet hoe dat eruit gaat zien. Misschien verandert er voor mij niet zoveel, maar misschien ook wel. Lekker vaag, ik weet het, maar het is wel iets waar ik sinds een paar dagen al veel over nadenk.

De doelen die ik met jullie gedeeld heb zijn grote doelen, maar er zijn ook al een heleboel kleintjes. Die kleintjes zijn de stappen die ik wil zetten om de grote hoofddoelen te bereiken. Voor januari heb ik dus ook doelen. Het plan is om deze iedere maand met jullie te delen en aan het einde van de maand te vertellen wat ervan terecht is gekomen. Niet alleen als stok achter de deur, maar ook om voor mijzelf helder te hebben wat nu wel en niet haalbaar is. Wat werkt nu wel en op welke manier?

Dit zijn mijn maanddoelen

 • Minimaal één keer per week sporten.
 • Minder snacken en meer fruit eten.
 • Plannen maken op werkgebied (voor mijn werkgever). Wat wil ik nu echt en op welke manier?
 • Minimaal één samenwerking per week voor Mamablogger. Normaal zijn dit er wel meer, maar januari is altijd een rare maand dus we beginnen weer rustig.
 • Op doordeweekse dagen twee blogs plaatsen in plaats van één. In de weekenden komt er wel één online.
 • Legoblogger nieuw leven inblazen! Een blog per week over LEGO®. In totaal schrijf ik per week dus 13 blogjes…
 • Business Bloggen promoten. Ik heb die website gemaakt, maar heb er zo weinig mee gedaan. Ik wil hier graag meer opdrachten uit halen.
 • Mij verdiepen in updates voor de blog.
 • Twee vlogs plaatsen, maar de eerste stond vanmorgen al online dus die hebben we voor de helft al bereikt.

Dit zijn mijn doelen voor januari. Als ik het zo zie draait het vooral om werk. Het wordt hard werken de komende tijd en dat is ook prima. Ik heb plannen en wil heel veel. Dat komt mij niet aanwaaien. Van hard werken ga je niet dood, van stress wel en dat willen we zoveel mogelijk voorkomen 😉

Wat zijn jouw doelen voor de komende maand? Laat het me weten in de comments hieronder. Misschien kunnen we elkaar wel motiveren!

Liefs, Marisca

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 Reacties

 1. 2 januari 2017 / 09:42

  Heel veel succes, maar moet volgens mij lukken met jouw gedrevenheid.

 2. Karen Bloem
  2 januari 2017 / 10:07

  Hoi Mariska, Ik lees dat je veel wil..herkenbaar ?. Wat je zegt: van hard werken ga je niet dood. Zolang je alles met plezier doet, is het niet erg. Mijn inziens is plannen,plannen en nog eens plannen heel belangrijk om de stress te voorkomen. Succes! Groetjes karen

  • 2 januari 2017 / 18:52

   Hoi Karen,

   Je slaat de spijker op zijn kop! Zolang iets niet voelt als werk is het goed. Anders wordt het echt teveel en zullen we het anders moeten plannen. Dank voor je support!

 3. 2 januari 2017 / 14:27

  Wow, wat een boel doelen! 13 blogs per week… pfoe! Waar haal je de inspiratie vandaan? Heb je een lijst van tevoren klaar liggen met ideeën of werk je in voren?

  Mijn doel is twee-drie keer in de week bloggen en ervoor zorgen dat ik niet te veel wil, aangezien ik nog niet zo heel lang geleden ben bevallen.

  • 2 januari 2017 / 18:51

   Ik probeer wel vooruit te plannen, maar bij actuele dingen of aanbiedingen kruip ik meteen achter de laptop. Dat heeft eigenlijk meer te maken met het feit dat ik er dan als eerste over geschreven wil hebben 😉 Dat lukt overigens niet altijd hoor. Ik heb veel inspiratie, maar wat betreft de persoonlijke blogs vind ik dat wat lastiger. Ik blog namelijk niet over alles i.v.m. herkenbaarheid van familie etc. en ik wil ook niet alles delen. Dat is soms dus wel wat lastiger. Ik weet ook niet of het me lukt, maar het zo mooi zijn als ik het volhoud. Jij heel veel succes met jouw blog!

 4. 2 januari 2017 / 21:00

  Wat ik herken in je verhaal is het zoveel willen. En dan het liefste allemaal tegelijk! Ik vind dat je je doelen heel helder voor ogen hebt, knap!