Home + Action shoplog | ‘Feel good’ spulletjes!

Action shoplog | ‘Feel good’ spulletjes!

Afgelopen vrijdag moest ik nog een hele dag werken, maar omdat het erg rustig was konden we eerder naar huis. Patrick en Milan kwamen mij met de auto ophalen (heel fijn!) en we moesten nog even naar de Action. In de auto scrollde ik langs Facebook en daar zag ik dat Action allemaal nieuwe ‘feel good’ spulletjes had. Ik noem het maar even zo, want de kleuren zijn ontzettend vrolijk en op de boekjes staan allemaal quotes.

In Amsterdam viel het mij in winkels ook al op en het lijkt een echte trend te worden. In 2017 draait alles om geluk, balans en je dromen najagen. Doelen stellen en deze ook behalen. In de winkels waar ik dat zag waren de spulletjes ontzettend leuk, maar ik ga echt geen tientje betalen voor een boekje met een inspirerende quote. Ik hoopte toen stiekem al dat Action deze trend ook op zou pakken en dat gebeurde eerder dan ik dacht!

De notitieboekjes!

De A5 notitieboekjes zijn er in verschillende kleuren. Ze hebben een harde kaft, zijn dik (112 vellen) en de vellen zijn gelinieerd. Op ieder boekje staat een quote. Dit zijn voor mij perfecte boekjes voor op het werk, maar ook om mijn gedachten in te ordenen en blogideeën in te schrijven. Dit zijn boekjes die je altijd kunt gebruiken en waarvan je er standaard één in je tas zou moeten hebben. De prijs is heel fijn, want deze kosten €1,99 per stuk!

Feel good kussenhoesjes

De kussenhoesjes die op de bank lagen hadden een herfst/winter thema. Kan nog prima, maar nu alle kerstversieringen eruit zijn mag het van mij wel weer lekker fris en vrolijk zijn. Ik zag deze hoesjes met quotes én ik zag dat ze er in mintkleur waren. Mijn favoriete kleur en ze zijn er in verschillende varianten. Ik combineerde ze met deze zandkleur. De hoesjes zijn 45 x 45 cm en kosten €1,99!

Schriften, pennen en etuis

Ik heb overal pennen, behalve in mijn tas. Dan moet ik ergens wat opschrijven en vervolgens grijp ik altijd mis. Deze etuis zijn behalve mint, ook nog eens heel erg handig door het kleine formaat. Deze kan dus prima mee in mijn tas en er kan zelfs nog een kleine deo of iets dergelijks bij. De etui kost €1,29.

De pennen passen er perfect bij en kosten €0,79 per 4 stuks.

De schriftjes ga ik gebruiken voor mijn freelance klussen en ik vind die marmer print echt fantastisch. Ook deze zijn A5 formaat en ze zijn verpakt per twee. Ze kosten €0,99.

Hier word je toch blij van?!

Tja, ik wel. Waar een mens al gelukkig van kan worden 😉 Ik vind de kleurtjes fris en de prijzen zijn heel wat fijner dan bij andere winkels. Ze zijn ook ontzettend leuk om cadeau te doen. Je kunt er alvast wat van inslaan zodat je altijd wat hebt om te geven bij onverwachte situaties.

Wil je alles nog even in het “echt” zien? Kijk dan mijn shoplog hieronder.

Deze feel good items liggen nu in de Action winkels, maar ze liggen niet in alle winkels bij elkaar. Het kan dus zijn dat je even moet zoeken, maar dat vond ik geen probleem.

Liefs, Marisca

Ik heb Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 Reacties

 1. 2 januari 2017 / 09:25

  Oh die kussenhoezen zijn heel leuk! Reden genoeg om weer eens even de Action te bezoeken 🙂

 2. 2 januari 2017 / 10:57

  Wat een leuke spullen allemaal. Hier word ik gewoon zo hebberig van haha. Jammer dat ze hier op lanzarote geen action hebben. Hoop dat ze deze ook nog over drie maanden hebben dan ben ik weer even in nl.?

 3. 3 januari 2017 / 06:56

  Wat een leuke spullen! Ik voel weer een tripje naar de action aankomen.

 4. 7 januari 2017 / 10:01

  Ik vind die boekjes heel heel mooi! Maar ik ben dan heel eerlijk gezegd zo’n doos die dan wil weten hoe de binnenkant eruit ziet qua lijntjes. Of dat fijn is, want ik haat het als er teveel ruimte tussen de lijntjes zit bij notitieboekjes, of dat de lijnen niet mooi doorlopen tot het eind van de pagina. :’)

 5. 17 juni 2018 / 13:27

  Geweldige blog heb je Marisca! Krijg helemaal het gevoel dat ik gewoon gezellig bij je aan de keukentafel zit ?