Home + Shoplog en inspiratie| Nana Groen-Wonen in Bergambacht

Shoplog en inspiratie| Nana Groen-Wonen in Bergambacht

Het is inmiddels wel duidelijk dat ik heel erg van (kinder)kleding houd, maar ik hou er ook van om het in huis gezellig te maken. Ik werk tenslotte veel thuis, maar ook vind ik het fijn als M en manlief thuis zijn het hier met elkaar gewoon gezellig te hebben. Voor mij betekent dit dat ik regelmatig iets verander en op een andere plek zet, maar ook dat ik regelmatig iets nieuws koop.

Niet wekelijks, maar met het lekkere voorjaarsweer begint het toch wel weer te kriebelen en heb ik erg de behoefte aan iets nieuws. Zoals je een tijdje terug al hebt kunnen zien is mint op dit moment favoriet bij mij. Lekker fris en licht. Daarnaast houd ik ook erg veel van Riviera Maison, dat is zo tijdloos dat het altijd kan en ook weer erg fris en licht.

Nu heb ik echt geen moeite met winkelen 😉 en kan ik mij overal wel vermaken, maar er zijn favorieten. En één van die favorieten wil ik graag met jullie delen: Nana Groen-Wonen in Bergambacht! Voor degenen die niet weten waar Bergambacht ligt even een stukje aardrijkskunde. Bergambacht ligt vlakbij Gouda en naast Schoonhoven. Dit is ook niet ver van Rotterdam vandaan, echt een leuk en mooi stukje Nederland om er eens een dagje door te brengen!

Nana Groen-Wonen, Bergambacht, Riviera Maison, PTMD, Braxton, shoplog, mamabloger, Marisca, kenter

De meeste winkels in Bergambacht vind je in de Hoofdstraat en als je die in rijdt is Nana de eerste winkel die je tegenkomt. Een sfeervolle winkel dat, naast dat ze selected dealer zijn van Riviera Maison, ook merken als Brynxz en PTMD verkoopt. Daarnaast kun je er ook terecht voor prachtige bloemen, dus je zit er goed als je nog een cadeautje (mag ook voor jezelf) nodig hebt! Het voordeel is dat je er met ieder budget terecht kunt en het zo duur kan maken als je zelf wilt.

Afgelopen week was ik er weer en ik viel als een blok voor twee aardewerk vaasjes in een mint/groene kleur. Leuk geprijsd (€13,95 per stuk) en heel erg leuk om in de vensterbank te zetten. Een beetje het voorjaar in huis halen dus!

Nana Groen-Wonen, Bergambacht, Riviera Maison, PTMD, Braxton, shoplog, mamabloger, Marisca, kenter
Wat vind je ervan? Ik ben er erg blij mee! Ook was er veel leuks voor de Pasen en nog veel meer om je huis klaar te maken voor het voorjaar. Hieronder een korte rondleiding door de winkel:

Kortom, Nana Groen-Wonen is echt de moeite waard om te bezoeken ook al is het misschien verder weg. Verder vind je er nog meer leuke winkels, zit er een heerlijk pannenkoeken restaurant om de hoek onder de molen en kun je je uitstekend vermaken in de omgeving. Dus ook met kinderen een heel leuk dagje weg!

Wil je meer weten over Nana Groen-Wonen? Kijk dan even hier.

Marisca, Kenter, mamablogger

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *