Home + Review Ballorig Gouda én win twee toegangskaartjes!

Review Ballorig Gouda én win twee toegangskaartjes!

Er zijn van die meningen die ik had voordat ik moeder werd die ik inmiddels al flink heb bijgesteld. Een daarvan is mijn mening over indoor speeltuinen. Ik dacht dat ik daar niet vaak zou komen. Boy, was i wrong! De indoor speeltuin is een uitkomst! En ik geef toe, ik vind ze eigenlijk ook best leuk. Ik was dan ook heel benieuwd naar de nieuwe Ballorig in Gouda. Zou M deze net zo leuk vinden als de andere indoor speeltuin waar we weleens kwamen?

Daarom een uitgebreide review van Ballorig in Gouda.

Toen ik hier voor het eerst naar binnen liep viel het mij op dat het zo lekker licht is. In de andere indoor speeltuinen waar wij weleens waren geweest was het zo donker. Hier was het licht, veel wit en lekker overzichtelijk. En wat ik vooral heel erg prettig vond was dat het gewoon schoon is. Zowel de vloer als de tafels, maar voor zover ik dat kan beoordelen, ook de speeltoestellen. Voor een type zoals ik waar alles wel schoon moet zijn, is dat al heel fijn en scoor je dus al bonuspunten.

Een ander voordeel vind ik dat je als ouders/begeleiders zijnde in het midden zit waardoor je eigenlijk bijna overal zicht op heb. Natuurlijk zie je je kind niet zo snel als het ergens bovenin aan het klimmen is, maar je ziet ze altijd voorbijkomen en ze zien jou dus ook snel weer zitten.

Dat het voor kinderen erg leuk is, is vanzelfsprekend, maar hoe zit dat met de ouders? Ik vind het ontspannend hoe gek dat ook klinkt. Terwijl M rond rent en het lijkt alsof zijn voetjes de grond niet eens raken, neem ik weleens werk mee of lees ik gewoon lekker een tijdschrift. Die hoef ik niet eens mee te nemen, want Ballorig heeft een leestafel met recente tijdschriften. Zeker als het regent is Ballorig favoriet.

M is vier dus hij mag nog spelen in het gedeelte voor de kleinste kinderen. Dit vindt hij nog steeds erg leuk, want klimmen is ook nog weleens spannend. Wij kunnen er dan gewoon bij zitten en met hem mee spelen. Een andere favoriet is de monorail, er zijn drie autootjes waar je in kunt zitten en al fietsend boven de speeltoestellen heeft hij de grootste lol. Ik vond het overigens ook leuk, maar probeer er als volwassene eens in te komen en er vervolgens ook weer uit te stappen terwijl iedereen kijkt (need i say more ;-)). Dit is dus echt een dingetje voor M en zijn vader, die iets leniger is dan ik.

Ballorig in Gouda bestaat een aantal maanden, maar in totaal zijn er 34 vestigingen in Nederland. Voor kinderen vanaf 1 jaar betaal je €7,50 en ouders/begeleiders zijn gratis. Ballorig is voor kinderen tot en met 12 jaar. Voor de ouders is er gratis Wi Fi (ook niet geheel onbelangrijk). Daarnaast kun je er ook thema kinderfeestjes vieren zoals een piratenfeest, een cupcakefeest, een meidenfeest etc.

Een leuk detail over de vestiging in Gouda is dat deze wordt gerund door de eigenaren van de discotheek waar wij vroeger met vrienden ieder weekend naartoe gingen. Nu komen wij hier met onze kinderen en dat heeft dan toch iets speciaals.

Ik mag twee kaarten weggeven voor de vestiging in Gouda. Misschien woon je niet in Gouda, maar overweeg dan eens om er een dagje weg van te maken. Ballorig ligt niet ver van het centrum van Gouda vandaan, dus ook daar kun je je nog vermaken. Wil jij de kaarten winnen? Laat dan een reactie hieronder achter en vertel waarom jij de kaarten wilt winnen. That’s all! Doe je mee?

De winactie loopt tot 31 maart aanstaande, daarna maken wij een winnaar bekend. Nadat we je adres hebben gekregen sturen we de kaarten naar je toe.

Marisca, Kenter, mamablogger

 

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

21 Comments

  1. Lesley zoet
    17 maart 2015 / 10:37

    Voor mijn 2 oudste kindjes, zeker wetend dat hun dit geweldig vinden. We komen niet zovaak bij zulke dingen helaas..

  2. Corrie Hornes
    17 maart 2015 / 10:51

    Als de kleinkinderen weer eens bij oma zijn gaan we er graag eropuit en dan vind ik het een binnenspeeltuin een uitkomst. Eerst even uitwaaien bij de kinderboerderij en dan lekker warm worden bij Ballorig. De kleinkinderen zijn 7 en 8 jaar en kunnen daar prima de energie kwijt en oma lekker aan de koffie met krantje, het mes snijdt aan twee kanten dus.
    Ik vind Ballorig een mooie lichte, en wat ook heel belangrijk is, een schone speelplaats heb het wel eens anders gezien.
    De kinderen de klimmen en klauteren op veel leuke speeltoestellen vooral het treintje is een succes.
    Als toetje iets lekker(s en dat is er genoeg ) iets van zoet, warm of koud, dan voldaan weer naar huis, afleveren bij pa en moe, kleinkinderen blij en oma niet uitgeteld.
    Een goede aanwinst voor Gouda

  3. ad van stijn
    17 maart 2015 / 10:59

    Ik heb weer genoten van je review en het zal vast ook leuk zijn voor Opa en Oma om kleinkinderen te zien genieten bij Ballorig.

  4. Miranda keij
    17 maart 2015 / 11:58

    Mijn dochtertje Yentl 6 jaar vindt het hier geweldig Het leuke van een speelparadijs is dat ze heel gauw met andere kindjes contact maken om te spelen (mijn dochtertje is enigs kind) en kunnen lekker kun energie kwijt En hier is de catering super. …boekje mee en mama heeft een prima dagje hier

  5. 17 maart 2015 / 12:07

    haha ook ik heb er een mening over, maar steeds meer begin ik deze bij te draaien. Leuk verslag en ik kijk er best naar uit. De dag dat ons mannetje groot genoeg is om er naartoe te gaan en dat mama en ik denk ook papa daar de tijd kan doorbrengen.

  6. Jolanda
    17 maart 2015 / 19:05

    Wat een leuke actie! Ik doe graag mee – niet voor mezelf maar om ze aan een vriendin te geven die wel een leuk uitje kan gebruiken met haar kindje!

  7. ashley vermeer-degenhardt
    18 maart 2015 / 14:09

    Jaaaa leuk! Die wil ik wel winnen voor mijn 16 maanden oude zoontje en mijn 4 jarige zusje. Ze vinden het zo leuk om samen te spelen bij ballorig dus de kaartjes komen zeker goed van pas als we de volgende x weer gaan.

  8. Yvette
    18 maart 2015 / 14:10

    Ik zou ze (net als iedereen) ook dolgraag winnen! Mijn dochter is dol op alles waar te klimmen is. Geboren als een meisje, maar klimmend als een aap! Ons buurmeisje mag dan mee op ontdekking. Kijken of we haar ook kunnen overhalen te veranderen in een klimaapje!

  9. tamara
    18 maart 2015 / 14:13

    we zouden ze graag willen winnen voor onze kids
    prachtig geschreven review
    ik geef je helemaal gelijk over de monorail ben er een keer ingeweest gelukkig stond er niemand toen weer uit moesten haha
    manlief had er later ook moeite mee haha had ik natuurlijk niet gezegd

  10. 18 maart 2015 / 14:27

    Wat een leuke actie. Hadden er inderdaad van gehoord en me dochter wil er heel graag heen alleen met financiële crises (waar meer mensen last van hebben) is het er nog niet van gekomen.

  11. Sharon
    18 maart 2015 / 14:38

    Ah, heel goed om te lezen dat het zo schoon is bij Ballorig. De wasmand is dagelijks al vol genoeg en de vochtige poetsdoekjes niet om aan te slepen.
    Mijn peutermeisje Leia is behoorlijk Hypermobiel (ja echt!) en moet daarom zoveel mogelijk klimmen, klauteren en springen om sterk te worden. Dus een bezoek aan Ballorig zou naast een hoop lol, direct een goede oefening voor haar zijn!

  12. M. van Liempd
    18 maart 2015 / 14:40

    Leuke Review, hem hem met plezier gelezen! En ja tuurlijk wil ik 2 kaartjes winnen en waarom…… Nou gewoon om mijn dochter heerlijk te laten klimmen en te laten genieten in dit mooie, lichte en schone speeltuin!
    Enne ben nou toch wel benieuwd van welke discotheek hun de eigenaren waren???? Ging ook wel eens uit in Gouda 😉 long time ago…

  13. SABINE Bloemink
    18 maart 2015 / 15:08

    Ik zou de kaartjes heel graag willen winnen voor mijn dochter en mijn nichtje! Ze zijn bijna 4 en bijna 3 en ik denk dat ze zich daar prima zullen vermaken!

  14. marijke
    18 maart 2015 / 15:54

    Ik zou als moeder van twee grotere kinderen (8/11) het ook graag eens proberen. Wonen niet ver er vandaan en zijn nog nooit geweest. Goed voor hen om te oefenen en spelen.
    Kijken of ik daarna ook zo’n leuke review kan geven. 🙂

  15. 18 maart 2015 / 15:59

    Ook hier zijn 2 vrijkaartjes super welkom!
    Mijn kids (7 en 3) vinden het heerlijk in zo’n indoor speelparadijs.
    En ik daardoor ook 😉

  16. Loes hoogland
    18 maart 2015 / 17:22

    ik zou graag 2 vrijkaartjes willen winnen voor mijn 2 kleinkinderen

  17. ilona
    18 maart 2015 / 18:11

    Heel graag. Wij waren er voor het eerst in de voorjaarsvakantie. Toen ik binnen kwam viel me inderdaad meteen het licht en de ruimte op. Zo’n verademing. Helaas hebben we niet lang kunnen genieten. Na nog geen 45 min had mijn jongste een ongelukje gehad. Hele voet open en sindsdien niet meer gelopen. Naast me op een stoel gezeten. Later bleek dat zijn voet zwaar gekneusd was. Nu loopt hij weer aardig. Zouden het graag nog een keer over doen. Ook voor zijn broer die verplicht de ballorig vervroegd moest verlaten!!!!!!!

  18. Sandra Verlaan
    18 maart 2015 / 19:40

    ik woon dichtbij, maar ben er eigenlijk nog nooit geweest. Jouw blog trekt me wel over de streep om met mijn zoon eens erheen te gaan. Dan gaat zijn grote vriending Delilah natuurlijk mee. Kunnen zij samen lekker ravotten en wij moeders onderuit op de bank alle tijdschriften bekijken 🙂

  19. Simone van Dam
    23 maart 2015 / 11:54

    Wij hebben 2 weken geleden het feestje van mijn dochter Caitlin bij Ballorig gevierd en dat was een groot succes!! We werden heel vriendelijk ontvangen en begeleid: het was één groot feest! Het is er licht binnen, schoon en met heel veel leuke speeltoestellen. Helaas kon haar vriendinnetje Evelien niet mee naar het feestje want ze woont te ver weg maar graag zou Caitlin het nog eens overdoen samen met haar!

  20. Jolanda Duran-both
    24 maart 2015 / 19:56

    Super geweldige indoor speeltuin! Schoon, netjes, leuke speeltoestellen en super vriendelijk personeel. Ik krijg mijn dochtertje alleen bijna niet meer mee naar huis haha!
    Zou het geweldig vinden om de kaartjes te winnen en mijn lieve neefje ook mee te nemen