Home + Marisca’s Weekly Woensdag #7

Marisca’s Weekly Woensdag #7

Het was weer een heel volle, drukke week en ik heb lekker veel foto’s gemaakt. Zo stond ik om 6.15 uur ’s morgens bananen pannenkoekjes te bakken voor Milan, kreeg ik heel veel kritiek op social media op één van de blogs en begint Milan al volop woordjes te schrijven.

De week was echt heel druk en daarom moesten we zondag even een pyjamadag inlassen, maar aan de andere kant heb ik die dag weer gebruikt om heel veel vooruit te bloggen, foto’s te maken en de planning voor de blog rond te krijgen. Dus heel erg lui was die dag nou ook weer niet.

Genoeg gepraat, kijk weer mee naar een nieuwe Weekly Woensdag?

We begonnen deze week met het eerste 10 minutengesprek van dit schooljaar. Toch altijd weer spannend. Het hele verslag kun je hier lezen.

Ik postte deze foto op Instagram en zette er bij dat ik nog zoveel moest doen, maar zo lekker zat. Nou, dat duurde niet lang want even later knalde alles eruit en hadden we geen tv en Internet meer. Dit zou later deze avond nog wel een paar keer gebeuren. Dus hingen we even later gezellig aan de telefoon met de klantenservice van de KPN.

Drukke dag gehad, onverwacht een KPN monteur voor de deur en nog meer onvoorziene dingen. Dan ben je moe en je hoofd staat niet naar koken. En dan is het heel gevaarlijk dat de beste snackbar van Gouda bij je om de hoek zit. Toch zwichtten we ervoor. En lekker dat het was!

Milan is geen echte ontbijtliefhebber mits ik hem lekker luxe broodjes voor zet. Maar ja, het niet iedere dag feest. Toch moet hij wel goed eten. Hij maakt ook lange dagen op school en heeft voldoende “brandstof” nodig voor de hele dag. Ik zag bij verschillende bloggers en op websites deze gezonde bananenpannenkoekjes voorbij komen. Ik besloot het ook eens te proberen en zo stond ik om 6.15 uur te bakken. Milan heeft wel goed gegeten!

Tussen alle hectiek door ook nog leren voor mijn herexamen online communicatie. Ik ben nu al zenuwachtig!

Een tijdje terug schreef ik een blog over een babyshower voor Westwing en in ruil ervoor kreeg ik een voucher met een flink bedrag. Ik wilde al een tijdje een echte schapenvacht, maar kon nergens een heel mooie vinden. Uiteindelijk vond ik er een taupekleurige bij Westwing en hij is zo mooi!

Milan was uit school gehaald door opa en oma en toen ik hem vanuit mijn werk kwam ophalen hadden hij en opa deze supergave stoomboot gemaakt! Hij is echt heel cool en krijgt dan ook een mooi plekje als Sinterklaas zaterdag weer aankomt!

Na de finale van K3 zoekt K3 keek ik op social media en verbaasde mij echt over de reacties van mensen. Ik besloot dat mee te nemen in een blog. Binnen twee uur was die blog al meer dan 700(!) keer gelezen!

Milan heeft al veel interesse in lezen en schrijven en schreef opeens zelf opa en oma op een tekening! En ja, dat is voor iedere trotse moeder wel een ‘Kodak momentje’.

Niet alleen Milan vindt het heel interessant als ik foto’s maak voor de blog, maar dit keer kwam onze kat Bobby ook even kijken. En hij ging niet meer weg…

We hebben niet alleen zin in Sinterklaas, maar ook in de Kerst. Binnenkort meer over deze supergave boom!

We besloten nog even na het eten naar opa en oma te lopen (praktisch aan de overkant). Milan maakte daar met opa een echte oude schatkaart inclusief afgebrande randen en zo 😉 Toen we naar huis liepen moesten we Milan volgen, want de route stond natuurlijk op de kaart. We kwamen uiteindelijk thuis uit, maar ik zoek nog steeds naar die schat haha…

Dit is de binnenstad van Gouda en deze straat ligt op drie minuten lopen van ons huis vandaan. De straat ziet er nog nagenoeg hetzelfde uit als op deze foto. Het bijzondere aan deze foto is dat de man rechts op de foto mijn lieve opaatje is! Ik schat dat deze foto zo’n 70 jaar oud is. Mijn moeder plaatste hem deze week op Facebook. Zo leuk!

Dit was de Weekly Woensdag weer, ik hoop dat je hem leuk vond!

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. ad
    11 november 2015 / 09:38

    Weer een leuk weeoverzicht ! En trek je vooral niets aan van kritiek op je blogs en al helemaal niet wat betreft K3

  2. 11 november 2015 / 10:06

    Leuke week! Hier heb ik ook dat probleem bij mijn meisje, ze lust wel iets anders, maar liever geen boterham. Bananenpannekoekjes zijn een goed alternatief! Leuk om je week te lezen!