Home + Wie is de winnaar van de Banbao bouwsets?

Wie is de winnaar van de Banbao bouwsets?

Dat deze winactie van Banbao in de smaak viel bij jullie is een understatement. Ik heb nog nooit zoveel reacties gehad op een winactie als op deze! Zeker zo vlak voor de feestdagen is het erg welkom. Op social media is deze massaal gedeeld en ik hoorde zelfs van vrienden en kennissen dat ze het merk nu pas leerden kennen door mijn blog.

Ik denk dat de missie dus op alle vlakken is geslaagd!

Maar dan was het vandaag toch echt tijd om een winnaar te loten. Altijd lastig en zeker met zoveel reacties, want dan ga je dus ook meer mensen teleur stellen.

Oké, ben je er klaar voor? Komt ‘ie!

De winnaar van de Banbao sets is geworden: Marietje Wolters! Marietjes, ik stuur je persoonlijk een mail om alles af te handelen. En voor alle anderen die helaas niet hebben gewonnen: er komen nog vier(!) speelgoed winactie aan! Blijf Mama blogger dus volgen!

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Reacties

 1. Ingrid Dijk-hopster
  10 november 2015 / 16:06

  Gefelicited met deze mooie prjs

 2. marietje
  10 november 2015 / 19:19

  dank jullie wel, wat een verrassing!

 3. Opa en oma v heesch
  10 november 2015 / 20:41

  Gefeliciteerd Marietje
  Veel plezier ermee
  Groetjes opa en oma v heesch