Home + #Mamabloggergoesfit update #2

#Mamabloggergoesfit update #2

En ik ben nog steeds heel druk met afvallen, letten op mijn eten én hardlopen. Tijd om je weer een beetje bij te praten over de vorderingen. Laat ik maar meteen beginnen met de update.

Afgelopen week was heel pittig en ik had op woensdag tijdens het lopen ook wel een klein dipje. Ik liep wel hard, maar het leek wel alsof er lood in mijn schoenen zat, want ik kreeg er echt geen tempo in. Het viel me ook gewoon zwaar. Het schijnt normaal te zijn om na een aantal keren even terug te vallen, maar dit demotiveerde wel een beetje als ik eerlijk ben.

Vrijdag gingen we weer en toen heb ik het uiterste van mijzelf gegeven. Het ging toen wel weer beter en we hadden zelfs weer een minuut tijdwinst! Ik heb toen ook meer hard gelopen en de stukken die ik hardloop worden ook langer. Als ik daarna weer ga lopen is het wel lastig om niet af te zwakken, maar er juist tempo in te houden. Hier moet ik echt aan werken.

Afkickverschijnselen

Ook heb ik afgelopen week flink last gehad van afkickverschijnselen. Tenminste, zo noem ik het maar, want ik weet niet hoe ik het anders zou moeten noemen. Ik voelde me echt beroerd en als ik wat had gegeten kreeg ik maagpijn, werd ik misselijk en als ik teveel at was ik ’s avonds echt flink beroerd. Op maandag en dinsdag was dit het ergst. Dinsdag werd ik vooral erg duizelig op het werk en toen ik thuis kwam voelde ik gewoon dat ik suiker te kort kwam. Ik nam een banaan en knapte vrijwel meteen op! Mijn lichaam moet dus echt wennen aan minder suikers en het lijkt wel alsof je maag ook al een klein beetje krimpt.

Afvallen

Een #mamabloggergoesfit update is natuurlijk geen update als ik niet vertel hoeveel ik nu ben afgevallen. Ik ben in totaal nu 1,5 kilo kwijt. 1,5 pak suiker! Ik merk zelfs dat mijn hardloopbroek iets minder strak zit en ik heb een nieuwe skinny jeans gekocht bij H&M (uit de gewone collectie dus geen grote maten) en die zit echt heerlijk. Ik ben er alweer blij mee!

Kortom, ik bouw conditie op, mijn lichaam is over de ergste afkickverschijnselen heen én ik ben weer wat afgevallen.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer een nieuwe update te lezen. En als jullie ook aan het afvallen zijn, hoe gaat het bij jullie? Laat het me weten in de comments hieronder!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 17 januari 2016 / 09:50

    Leuk om te lezen en dat afkicken at komt me wel bekend voor. Hier de afgelopen week redelijk goed gegeten. Nog steeds niet zoals ik wil, het blijkt moeilijker dan gedacht om weer terug te gaan.

  2. 17 januari 2016 / 11:59

    Netjes joh 😀

    Ik ben ook bezig met afvallen, alleen qua sporten gaat het nog niet zo….