Home + Review en winactie| NO-MI Shapewear!

Review en winactie| NO-MI Shapewear!

Ik las een hele tijd terug in een blad dat een actrice zei ‘lang leve corrigerend ondergoed’. En daar heeft ze natuurlijk wel een punt. Je denkt dan echter heel snel aan huidkleurige, grote broekjes à la Bridget Jones en dat is dan weer niet wat je wilt 😉

Anno 2016 noemen we het shapewear en ik denk dat iedere moeder wel iets in de kast heeft liggen. Maar anno 2016 doet het ook echt iets voor je lichaam en is het mooi! En ik kan het weten, want ik kreeg van NO-MI een prachtige box met daarin verschillende soorten shapewear en ik was fan van alles wat er in zat. Het zag er niet alleen uit als een cadeautje, maar dat was het ook. Stuk voor stuk in prachtige, fashionable verpakkingen en de materialen voelden heerlijk.

Het grappige was dat op dat moment mijn superleuke buurvrouw binnen kwam en ook zij dook meteen in de doos en was fan. Ze zei zelfs dat zij ook wel wilde testen. Ik was verbaasd, want zij heeft een veel mooier figuur dan ik. Maar ook zij draagt het graag onder bijvoorbeeld een jurkje. Het jurkje staat dan net even wat mooier, jij gaat automatisch veel rechter op lopen en dat is sowieso goed voor je figuur en uitstraling. Je wordt dan automatisch wat zelfverzekerder en op je werk bijvoorbeeld straal je dat uit.

Dit gold ook voor mij. Mijn favorieten waren de Thermo Shape-Up Tights en Wear Your Own Bra Dress. Ik droeg deze allebei onder een nieuw jurkje en zie hieronder het resultaat.

Deze foto herken je vast wel, want deze deelde ik laatst in een outfitpost. Ik kreeg toen al een compliment van iemand dat ik geen buik had. Nu weet je waarom alles strakker was 😉 De Thermo Shape-Up Tights is een legging die buik en billen corrigeert en hij is lekker warm. En nu het kouder lijkt te worden is dat geen overbodige luxe.

De Wear Your Own Bra Dress corrigeert buik, taille en heupen en is perfect om dat je gewoon je eigen BH kunt dragen!

En compleet setje dus die voor mij inmiddels onmisbaar is geworden. En ik mag van NO-MI twee setjes verloten! Meedoen is heel simpel. Laat hieronder gewoon een reactie achter! De winactie loopt tot en met 26 januari en op de 27e maak ik de winnaars bekend. Doe je mee?

Oh, en vergeet niet een kijkje te nemen op de website van NO-MI. Ik weet zeker dat jij daarna net zo enthousiast bent als ik 😉

Dus heb jij binnenkort een feestje of een belangrijke presentatie op je werk? Meedoen hè?

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

52 Reacties

  1. Marian ZW
    16 januari 2016 / 11:45

    Ziet er inderdaad echt mooi uit! Ik heb ook nog zo’n prachtig jurkje in de kast….’s Morgens gaat het nog wel met mn buikje maar ’s avonds! En dan draag ik juist dat jurkje! Ik maak graag kans op zo’n mooie set want na 4 kids ben ik niet zo meer in shape 🙂

  2. ilsiee
    16 januari 2016 / 12:17

    Dat ziet er goed uit zeg! 😉 Lijkt me ideaal voor onder mijn jurkje! 😉
    Groetje ilsiee & een fijn weekend

  3. Nancy
    16 januari 2016 / 12:38

    Lijkt me super fijn, zeker omdat het thermo is. Ik doe graag mee.

  4. Linda
    16 januari 2016 / 16:51

    Ziet er super uit! Ik heb een zoontje en heb daardoor het wel bekende buikje. Op zich niks mee natuurlijk! Maar aangezien anderen al constant vragen of ik misschien zwanger ben van een tweede en hoe lang het nog duurt, durf ik nog minder strakkere kleding aan te trekken omdat anderen dan helemaal (kunnen) denken dat ik zwanger ben. Hoewel het dus gewoon nog het buikje van de eerste zwangerschap is. Ik zou dit setje dus graag willen winnen!

  5. Anita H.
    16 januari 2016 / 22:11

    Op dit moment geen feestje in het verschiet, maar ik ben graag voorbereid.

  6. Nina
    17 januari 2016 / 12:03

    Wauw mooi zeg! Fijn ook om te horen dat het ook lekker zit! Ik doe graag mee met deze actie!

  7. Petra L.
    17 januari 2016 / 12:09

    Mijn buik, dat blijft toch een probleem. Dat mag nu wel eens opgelost worden.

  8. 17 januari 2016 / 12:28

    Ik doe graag mee! In de zomer gaat mijn zusje trouwen en dan wil ik graag zo´ wear your own bra dress dragen onder mijn jurkje 🙂

  9. Anouk
    17 januari 2016 / 12:34

    Zou ook wel graag willen winnen! Krijg dat buikje echt moeilijk weg. Dat het warmhoudt is helemaal ideaal!

  10. Erika van koert
    17 januari 2016 / 12:39

    Wat een leuke actie. Ik zou dit graag winnen.
    Van een vriendin heb ik een leuk jurkje gehad en deze zou ik graag op mijn verjaardag dragen maar daar heb ik echt een setje goed corrigerend onderkleding voor nodig.

  11. M.j.h.
    17 januari 2016 / 12:52

    Leuke actie zeg! Ik zou het wel eens onder een jurkje willen proberen!

  12. Monique
    17 januari 2016 / 14:27

    Ja! Dit komt altijd van pas! Dan zitten de jurkjes en rokjes toch net wat mooier!

  13. Raaf
    17 januari 2016 / 14:30

    Hele leuke actie. Ik doe graag mee.

  14. marina
    17 januari 2016 / 14:44

    ik doe graag mee. Iedereen hoor ik maar erover dat je na de bevalling je kilo’s zo kwijt bent nou bij mij is er niks af!!!! sinds me bevalling van 10 maanden geleden durf ik geen strakke truitjes meer aan, je lijkt namelijk gelijk weer 3 maanden zwanger! Dit lijkt me ideaal zeg, dan hoef ik me kilootjes niet meer weg te stoppen in wijde kleding

  15. Marianne
    17 januari 2016 / 14:47

    Super voor als ik ga trouwen.

  16. petra Blom
    17 januari 2016 / 14:55

    Wat een uitvinding…! jurkjes zitten toch net wat mooier, zonder dat er steeds een vest over moet, om de boel een beetje te verhullen 😉

  17. 17 januari 2016 / 15:16

    Ik denk dat ik hier wel gebruik van kan maken als ik eenmaal bevallen ben, haha. Ik doe dus heel graag mee met de winactie 🙂

  18. wilma
    17 januari 2016 / 17:03

    Ja dat lijkt me nou eens erg handig, Dan kan ik eindelijk ook van die mooie kleding dragen, die ik nu laat hangen omdat het zo strak zit dat je er alles in ziet.

  19. Ann
    17 januari 2016 / 18:38

    Ik doe zeker mee, zal prachtig staan onder mijn jurk als bruidsmeisje!

  20. 17 januari 2016 / 19:22

    Jaaa graag!. Ik ben vanaf 26 juli 2015 begonnen met hardlopen voor meer conditie en om enkele kilootjes af te vallen. Dit gaat me tot nu toe heeeeeeeel goed af!.
    Al vele cm’s en kilo’s kwijt en onwijs veel conditie *van 1 minuut rennen naar 90 minuten rennen aan 1 stuk* .
    Superblij natuurlijk, maar helaas gaat er meer af bij mijn borsten, armen, onderbenen etc. dan bij mijn buik, waardoor het “evenwicht” nu even niet te zien is. Mij is verzekerd dat zich dit binnenkort zal gaan ” zetten” als ik net nog die laatste kilootjes kwijt ben, maar ja.. ik wil er natuurlijk NU goed uitzien. Binnenkort communie van mijn zoontje en ja, dan wil ik er toch met een platte buik/minder brede heupen leuk op staan. Doe dus graag mee.

  21. T. Edelman
    17 januari 2016 / 20:32

    Dat klinkt fijn zeg! Ook ik laat vaak jurkjes hangen in de kast om buikjes-redenen 🙂

  22. Loes Hoekstra
    17 januari 2016 / 21:11

    ik doe graag mee

  23. Moniek (sprankje)
    17 januari 2016 / 21:52

    Ik draag steeds vaker jurkjes (zit heerlijk, staat vrouwelijk!) , maar heb inderdaad wel wat last van de rolletjes die dan in beeld komen…

  24. Bets
    17 januari 2016 / 22:41

    Super zou het zijn, als dit de vervelende oneffenheden die er zijn op verschillende plekken zou weg werken met dit ondergoed!! Doe heel graag mee om kans te maken

  25. Saskia van de L.
    18 januari 2016 / 01:33

    Ziet er super uit! Ideaal onder een top of een jurkje, om die muffintop een beetje te verdoezelen.

  26. Anja Dibbets
    18 januari 2016 / 14:20

    Na het krijgen van 3 mooie meiden is mijn buik niet meer lekker in vorm, dus zo”n set kan ik goed gebruiken!

    Groetjes Anja

  27. Angela
    18 januari 2016 / 15:52

    Super handig! En kan ik ook wel gebruiken :3 Ik doe heel graag mee 😀

  28. Nadia
    18 januari 2016 / 16:31

    Geweldige actie! I need shape! Ik doe graag mee. ?

  29. Anna Wienen
    20 januari 2016 / 04:55

    Cool! Ik doe mee ?

  30. Silke
    20 januari 2016 / 09:20

    Eigenlijk nog niet geprobeerd, dus erg benieuwd naar het effect. ‘Verdwijnt’ mijn buikje echt. En thermo is natuurlijk hartstikke fijn deze tijd van het jaar.

  31. Iris
    20 januari 2016 / 10:40

    Dit zou perfect voor mij zijn. Bij mijn zwangerschap zijn mijn buikspieren gescheurd, waardoor het nu een hele slappe hap is (wat nooit meer goedkomt, weeeeeeh)
    Tot nog toe hul in mij dus vooral in wijde slobberkleren, want ik schaam me hier heel erg voor.
    Misschien dat ik hiermee weer een beetje zelfvertrouwen terug kan krijgen

  32. Karen Vonk
    20 januari 2016 / 10:47

    Wat een timing nu ik aan het solliciteren ben er zo goed mogelijk voor de dag moet komen! Graag doe ik mee!

  33. mari sand
    20 januari 2016 / 16:42

    ik doe heel graag mee! Durf nu bijna geen jurkjes meer aan na mijn bevalling.Al mn vel zit nu zo los. Met de shapewear zal alles beter staan.

  34. Fenny Hemmen
    20 januari 2016 / 16:47

    Wat een fijne winactie! ik doe dan ook graag mee 🙂

  35. Susan Z
    20 januari 2016 / 17:03

    Wat een super actie..! Na 4 kids is dit een echte must have 🙂

  36. Annie de Waal
    20 januari 2016 / 17:52

    Prachtig voor onder mijn jurk, eindelijk weer een platte buik !!! 🙂

  37. ilse
    20 januari 2016 / 20:15

    Ik ben 50 kilo afgevallen. Je kunt je voorstellen dat m’n buik daardoor niet helemaal strak is. Ik heb een nieuw jurkje gekocht en als ik zou winnen staat het jurkje geweldig. Het zal me zekerder maken.

  38. Tamara TS
    20 januari 2016 / 21:26

    Geweldig! Ik heb nog nooit zo’n jurk geprobeerd, maar wel van die vervelende rokken en hemdjes die dan bij het zitten en opstaan alle kanten uit gaan en zichzelf oprollen. Of nog erger, een vetrol creëren die je eerder nog niet had. Met zo’n jurk kan dat eigenlijk niet gebeuren, dus daar ben ik heel benieuwd naar! Staat vast veel mooier onder een jurkje, dus ik doe graag mee!

  39. Jan
    20 januari 2016 / 22:50

    Ziet er goed uit, waag graag een kansje !

  40. 20 januari 2016 / 23:08

    Ik doe graag mee! Werd laatst nog gevraagd of ik mijn 3e kindje verwachten…. #fail

  41. macey nooyen
    21 januari 2016 / 00:34

    wil hier super graag kans op maken

  42. anica aarts
    21 januari 2016 / 13:36

    volgende week is mijn verjaardag… wat zal ik hierdoor stralen in mn jurk

  43. Wendy
    21 januari 2016 / 15:08

    Say yes to the dress! Erg leuke actie en het jurkje klinkt lief, sterk, zacht, strak, betrouwbaar, glamoureus, sexy en krachtig tegelijk. Precies alles wat ik ook zou willen zijn 🙂

  44. Lies
    21 januari 2016 / 22:22

    Ik ben net begonnen met een nieuwe baan waar ik bes vaak een cocktailjurkje aan moet, shapewear ziou echt perfect zijn!!

  45. Bo
    22 januari 2016 / 00:10

    Wauw, zo’n foto is gelijk bewijs dat het helpt om er goed uit te zien! 😀
    Wil ik ook!!!

  46. Sandra
    22 januari 2016 / 10:10

    na een prachtige tweeling van 7 en 8 pond is het einde verhaal met mijn buik en dat terwijl ik zo gek ben van jurkjes waar juist het accent op de buik ligt 😉 zo’n jurkje zou voor mij ideaal zijn!

  47. Manon
    23 januari 2016 / 15:55

    Mijn dochter van 2 zei afgelopen week toen ze me uit de douche zag komen: ‘mama, jij hebt een baby in je buik he?’ ‘Nee hoor, dat was wel zo, maar u is hij eruit en is je broertje niet meer in mijn buik, maar in de box toch?’ ‘Je kan het nog wel zien he mama?’ pffff….. zo’n setje is dus welkom, al is het maar zodat mijn meisje zich niet weer gaat verheugen op een baby!

  48. Jessica
    24 januari 2016 / 13:20

    Oh, wat geweldig! Na mijn bevalling durf ik eigenlijk geen jurkjes meer aan. Ik raak de zwangerschapskilo’s op mijn buik maar niet kwijt. Wanneer ik een jurk draag ben doodsbang dat mensen naar me toe komen om me te feliciteren met mijn zwangerschap. Ik heb al een aantal corrigerende hemdjes geprobeerd, maar dit vind ik niks omdat ze mijn hele bovenlijf plat drukken en dat is absoluut niet de bedoeling. Ik ga direct eventjes de website bekijken. Super bedankt voor je plaatsen, ik ben hier echt heel blij mee!

  49. denise
    24 januari 2016 / 14:52

    Ahhh wat gaaf! Ik doe ook graag mee.

    *fingers crossed*

  50. Astrid
    24 januari 2016 / 23:27

    Ahhh, vet tof! Ik doe heel erg graag ook nog mee!

    Liefs,

    Astrid

  51. Karin Rovers
    25 januari 2016 / 21:10

    Dat lijkt me toch wel ideaal, draag nu geen jurkjes ivm mijn buik, zou dit de oplossing zijn.

  52. Moniek (sprankje)
    27 januari 2016 / 20:19

    Ik ben er een beetje overheen, ik draag gewoon jurkjes, maar sommige modellen staan gewoon beter als je geen randjes en ribbels ziet…