Home + #Mamabloggergoesfit | De definitieve resultaten van het Slim Belly traject!

#Mamabloggergoesfit | De definitieve resultaten van het Slim Belly traject!

Vier weken leken heel lang, maar die zijn voorbij gevlogen! Jullie hebben mij kunnen volgen tijdens het Slim Belly traject dat ik volgde bij sportschool Living Well. Drie keer in de week (dus in totaal 12 keer) ging ik een half uur lang met de Slim Belly om mijn buik sporten. Het was pittig, maar je merkte wel dat het wat deed en al snel ging ook mijn conditie weer vooruit. Met het sporten had ik totaal geen moeite, want wat was het leuk! De sfeer was super, net als de begeleiding en ik kon al mijn stress en frustraties er even helemaal uitgooien. Met het eetpatroon had ik helaas wat meer moeite, want zoals ik de vorige keer al vertelde zijn vooral de avonden erg lastig. Zeker wanneer je houdt van hartig eten. Het was daarom ook wel heel spannend wat ik aan centimeters kwijt zou zijn nu ik mij niet helemaal had gehouden aan het voedingsschema…

Maar toch ga ik vandaag met de billen bloot (niet letterlijk, want daar wordt niemand gelukkig van) en vertel ik je of het Slim Belly traject heeft geholpen…

Review Living Well

Het is goed om in de terugblik ook even terug te blikken op de sportschool en dat was Living Well. Ik ben daar vanaf dag één heel erg hartelijk ontvangen en goed begeleid. Je mag komen wanneer het jou uitkomt, alleen de intake en de metingen worden vooraf afgesproken. Ik zat op een kleine locatie en dat was prettig. Iedereen liet elkaar in zijn of haar waarde en er werd niet op elkaar gelet. De sportschool zelf is erg mooi, luxe en schoon en van alle gemakken voorzien. Ik ben er dus echt met veel plezier heen gegaan en zal het ook echt gaan missen!

Review Slim Belly

Ik dacht in het begin dat het misschien zwaar zou zijn met zo’n band om je buik, maar niets is minder waar. Het is licht en hebt nauwelijks door dat je hem om hebt. Je kunt er alleen niet zomaar vandoor, want je zit met slangetjes vast aan de “pomp” die zorgt voor de air presure methode. De band irriteert niet en warm krijg je het toch wel 😉

En dan de eindresultaten!

Ondanks dat ik mij niet helemaal netjes aan het voedingsschema heb gehouden ben ik toch in vier weken vijf (!) centimeters kwijt geraakt! Qua kilo’s had ik meer gehoopt dat was in totaal 0,8, maar ik ging voor de centimeters. Als ik mij meer aan het schema had gehouden weet ik zeker dat ik meer centimeters kwijt was geweest.

Kan ik Slim Belly aanraden?

Daar kan ik heel kort over zijn; ja! Het is een leuke manier om voor de vakantie extra centimeters kwijt te raken en je zit niet vast aan een abonnement. Daarbij is het makkelijk te plannen.

Ik heb ervan genoten en vond het erg leuk! Ik ga kijken wat ik nu verder weer kan doen met mijn bekken om dit goede gevoel vast te houden. Ik houd jullie op de hoogte!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *